Obavijesti

News

Komentari 11

Kreće prava loto groznica: Tko želi najmanje 10 milijuna eura?

Kreće prava loto groznica: Tko želi najmanje 10 milijuna eura?
3

Za glavni dobitak trebaju se pogoditi 5 od 50 kuglica velikog i 2 od 8 kuglica malog bubnja. Tih 5 + 2 broja donose najveći iznos koji se ikad mogao osvojiti u Hrvatskoj

VIDEO

Od subote 26. siječnja igrači iz Hrvatske po prvi puta mogu sudjelovati u igri Eurojackpot zajedno s 240 milijuna Europljana iz 14 zemalja, priopćila je Hrvatska lutrija

U petak 1. veljače i potom svakog petka u emisiji na RTL televiziji od 23:05 prikazivat će se izvlačenje kuglica iz finskog Helsinkija za najmanje 10 milijuna eura glavnog dobitka. 

Budući da Hrvatska Lutrija u Eurojackpot 'uniju' ulazi zajedno s lutrijama Švedske, Norveške, Islanda,  Litve i Latvije očekuje se da će snimka izvlačenje 1. veljače biti jedna od najgledanijih TV emisija u Europi. 

Eurojackpot igra se u Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Nizozemskoj, Danskoj, Sloveniji, Finskoj i Estoniji. 

Za glavni dobitak trebaju pogoditi 5 od 50 kuglica velikog i 2 od 8 kuglica malog bubnja. Pogođenih 5 + 2 broja donijet će najveći iznos u povijesti koji je bilo moguće osvojiti u nekoj igri na sreću u Hrvatskoj.  Brojevi u igri Eurojackpota izvlače se od ožujka 2012. godine, a do sada je podijeljeno više od 200 milijuna eura. 

 U Njemačku su otišla tri Eurojackpota od kojih i najveći do sada u iznosu od 27.545.857,50 eura. Među više od 10 milijuna dobitnika rekorderi po visini osvojenog loto dobitka u svojoj zemlji postali su jedan Estonac i Danac.  

Na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije i ovlaštenih partnera, igrači mogu potražiti besplatne pomoćne listiće, s jednom ili pet kombinacija na kojima mogu precrtati željene brojeve. Umjesto precrtavanja brojeva, moguće se odlučiti i za 'Quick pick' ili 'Hoću Jackpot za igru Eurojackpot', a računalo će automatski odabrati brojeve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...