Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

Krinka za prostituciju: Samo muškarci dolazili na tretmane

Policija je, nakon prijave ekipe 'Provjerenog', dokazala da se u stanu odvijala prostitucija. U sve su prvo posumnjali susjedi salona, kojima je bilo čudno što dolaze samo muškarci koji odlaze jako sretni

PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
28 komentara

Ne puštamo djecu van da se igraju jer nas je strah. Roleta u tom stanu je uvijek spuštena, ali nikad do kraja. Otvorena je taman koliko je potrebno da se pogleda prema van, prepričavao je Zagrepčanin novinarima 'Provjerenog'.

Ekipa Nove TV razotkrila je da su se u jednom zagrebačkome stanu oko dvije godine pružale seksualne usluge za novac, pod krinkom da se radi o salonu za masažu.

ZAGREBAČKA MADAM U 'centru za ljepotu' djevojka (20) organizirala prostituciju?

U sve su prvo posumnjali susjedi kojima je bilo čudno što samo muškarci dolaze na 'kozmetičke tretmane lica i tijela', kako je glasio službeni opis djelatnosti salona. Klijenti su na odlasku izgledali vrlo sretno i zadovoljno.

Tek nakon što bi pogledali kroz prozor je li sve u redu, klijente bi puštali u salon u koji se nije moglo 'klasično se naručiti' nego biste morali čekati ispred.

- Jedna od osoba koja je ulazila unutra mokrila nam je ispred ulaza. Dolazili su s autima koji imaju diplomatske i strane tablice, ali i one domaće - kaže susjed. Ispričao je kako su nekoliko puta zvali policiju.

- Neki policajci ne bi ni ušli unutra - dodao je razočarani Zagrepčanin.

posta MUKE S POŠILJKAMA Dopuštenje za prevaru: Potpiši prvo, a tek onda otvori paket

Reporteri 'Provjerenog' promatrali su stoga tko ulazi u sporni stan. Prvo je naišao mladić izgledom mlađi od 20 godina, a potom još nekoliko muškaraca. Ostajali bi i po četrdesetak minuta. Za razliku od njih, zaposlenice salona ne bi izlazile, već bi im dostavljači donosili sve što im je potrebno. Novinar 'Provjerenog' uspio je doći do broja i dogovoriti termin u salonu. Dočekala ga je djevojka odjevena u seksi rublje.

- Svi koji su bili kod mene znaju da seksa nije bilo i da seks nije realan - tvrdila je.

Nakon što joj je rekao kako su mu je preporučili, dodala je da ne zna što se prije odvijalo u salonu.

- Možda su bili prije dva mjeseca, ako su i tad bili. U ovom su salonu prije bile druge cure i ne znam što se tada radilo - uvjeravala ga je.

kolodvor VARAŽDIN: UPLATILA 5 KUNA Prevarila hotel i rent-a-car: Za 7500 kuna jela, pila i vozila se

Stanari su ispričali kako su pokušavali kontaktirati i vlasnika stana, no on nije obraćao pozornost na ono što se događa u stanu.

- Da, da, ja sam otkazao to sve, čak sam bio i u Poreznoj. Nisam ni mislio da bi se tako nešto moglo događati. Nisam imao priliku naslutiti da bi se nešto ovako moglo događati - ispričao je novinarima Nove TV.

Policija je, nakon prijave ekipe 'Provjerenog', dokazala da se u stanu odvijala prostitucija.

Uhitili su ženu, koju je potom predana pritvorskom nadzorniku. Optužena da je podvodila dvije mlađe žene, navodila ih na prostituciju i sređivala im klijente.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message