News

Komentari 57

U 'centru za ljepotu' djevojka (20) organizirala prostituciju?

Poduzetnica je angažirala više žena koje su masirale a potom dogovarale i druge usluge, sumnja tužiteljstvo. Od suca istrage u Zagrebu zatražili su da je pritvori no on je to odbio te se madam brani sa slobode

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenica od ožujka 2019. pa do 13. svibnja 2019. u Zagrebu, radi stjecanja nepripadne materijalne dobiti, stupila u kontakt s više ženskih osoba i s njima dogovarala način pronalaska klijenata kojima će pružati seksualne usluge uz novčanu naknadu.

Okrivljenica je, sumnja Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, u tu svrhu putem internetskih portala i drugih sredstava javnog informiranja objavljivala oglase u kojima je tražila žene za pružanje masaže. Pritom ih je u osobnom kontaktu uputila da se radi o pružanju seksualnih usluga uz novčanu naknadu pod navođenjem običnih i erotskih masaža za različite novčane iznose.

Za kontakte s klijentima u oglasima je navodila razne telefonske brojeve te su se angažirane žene javljale na telefone i zainteresiranim muškarcima pružale seksualne usluge u unajmljenom stanu u Zagrebu, gdje je kao centar za ljepotu poslovalo trgovačko društvo u vlasništvu okrivljenice.

Zaradu od pruženih seksualnih usluga angažirane ženske osobe dijelile su zajedno s okrivljenicom. 

Nakon ispitivanja okrivljenice, sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu ODO je podnio prijedlog za određivanjem istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, kao i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage nije prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva te je okrivljenicu pustio da se brani sa slobode.

Najčitaniji članci