News

Komentari 54

Vesna Krupljan: Smijala mi se; Matea Komšić: Pljuvala je bebu

Vesna Krupljan: Smijala mi se; Matea Komšić: Pljuvala je bebu

Policija je u rekordnom roku pozvala obitelj Kristine Kupljan na obavijesni razgovor nakon što ih je prijavila sestra Davida Komšića...

Obitelj Kristine Krupljan policija je zvala na obavijesni razgovor nakon što ih je za napad prijavila sestra Davida Komšića.

- Mama i ja smo u prodavaonici u četvrtak vidjele Mateu Komšić. Ona nam se smijala u facu. Prijavila nas je na policiju. Danas su zvali iz policije da dođemo na razgovor. Rekla sam joj da ide kod monstruma u Lepoglavu i pljunula sam kraj nje, a nije bilo naguravanja. Neću šutjeti više dosta je bilo - rekla nam je Kristinina majka.

Napomenula je da su Kristinu zvali na razgovor tek dva tjedna nakon što je Davida prijavila za napad.

Javila nam se i Matea Komšić koja kaže da je bila u trgovini s bebom. 

- Zato sam i zvala policiju jer sam bila s djetetom, inače bih se okrenula i otišla - u telefonskom razgovoru rekla nam je Matea. Kaže da su tamo bile Kristinina mama Vesna Krupljan i njezina majka, no da ih nije ni pogledala niti im se obratila. I ona je potvrdila da su joj vikale, ali i kaže da se nije obazirala, a da je na izlazu iz mjenjačnice Kristinina majka počela pljuvati.

- Pljunula je na kolica i bebu mi vrijeđala. Sve se vidi na snimkama, njih je policija odmah izuzela - uzrujano priča Matea. Ona tvrdi i da to nije bio prvi incident.

Iz policije nam nisu htjeli reći više detalja o ovom slučaju. Iz IV. policijske postaje dežurni šef smjene potvrdio je za Index da su zvali Vesnu Krupljan na razgovor jer ju je prijavila Mateja Komšić.

Podsjetimo, David Komšić (21) prije dvije godine ubio je trudnu Kristinu Krupljan koju je izbo nožem 88 puta i za to je dobio 30 godina zatvora. Potom mu je Vrhovni sud smanjio kaznu na 25 godina zatvora.

 

Najčitaniji članci