News

Komentari 14

Krokodil ubio čovjeka, a onda ga vratio kako bi ga pokopali

Snimka dolazi iz Indonezije, gdje se muškarac kupao sa svojim prijateljima i završio u raljama krokodila. Policija ga nije mogla pronaći, no zato su se potrudili vrač i sam krokodil...

Lokalni vrač je "svojom magijom" uspio natjerati krokodila da povrati tijelo muškarca kojeg je pojeo prije nekoliko dana u indonezijskoj pokrajini Berauu. Muškarac imena Syarifuddin kupao se sa svojim prijateljima kad ga je krokodil povukao i pojeo. Svjedoci ubojstva sve su javili žrtvinoj rodbini i krenula je potraga za muškarčevim tijelom.

Vidjevši da od toga neće biti ništa, lokalno stanovništvo pozvalo je vrača koji je obećao da će vratiti žrtvino tijelo. Na snimci se kako krokodil pluta s tijelom ubijenog muškarca, a pretpostavlja se da ga je na taj način branio od ostalih grabežljivaca.

- Syarifuddin se kupao kad ga je krokodil jednostavno povukao i tu je priči bio kraj, rekao je jedan žrtvin prijatelj. Postoji lokalni mit koji tvrdi da kupanje s odjećom ne privlači krokodile i da će napasti jedino one koji se kupaju razodjeveni.

Policijski inspektor koji vodi istragu rekao je da su prijatelji žrtve jedino potvrdili napad krokodila i da je zasad najbitnije da je tijelo pronađeno. Ostaje pitanje kako je navodni vrač uspio u tome da se tijelo žrtve vrati.

Najčitaniji članci