News

Komentari 96

Ovo je napadač koji je pobio 10 ljudi: 'Ništa nije rekao, samo je ušao i počeo pucati po njima'

Ovo je napadač koji je pobio 10 ljudi: 'Ništa nije rekao, samo je ušao i počeo pucati po njima'

Još uvijek nije identificiran napadač koji je pucao u trgovini u Boulderu u Coloradu i ubio desetero ljudi, među njima i policajca koji ga je pokušao zaustaviti

Policija je napadača privela i pružena mu je medicinska pomoć. Dramatičan video koji kruži društvenim mrežama prikazuje kako policajci vode muškarca bez majice dok mu krv curi niz nogu.

Osim njega, nitko od preživjelih nema teške ozlijede. 

Načelnik policije Boulder Maris Herold potvrdio je da je desetero ljudi stradalo u napadu na trgovinu King Soopers i da je među njima 51-godišnji policajac Eric Talley koji je prvi reagirao na dojavu o pucnjavi.

Kad je napadač počeo pucati prestravljeni kupci i zaposlenici počeli su bježati preko trgovine, dok su brojne policijske ekipe počele stizati na mjesto događaja, udaljeno oko tri kilometra od kampusa Sveučilišta Colorado.

Osumnjičeni muškarac koji je otvorio vatru na trgovinu uhićen je, objavila je ranije policija, navevši da nije poznat motiv nasilja do kojeg je došlo oko 15 sati u prehrambenoj trgovini na području Bouldera, gradu oko 45 kilometara sjeverozapadno od Denvera.

- Nije rekao ama baš ništa! Samo je ušao u trgovinu i počeo pucati - ispričao je jedan od svjedoka za New York Post

Najčitaniji članci