Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Krvavu Nušu' doveli policajci: Presudu će znati već u srijedu

Optužena Nuša Bunić tereti se da je Nikolu Tureka sredinom lipnja 2017. ubola u vrat uz rijeku Dravu u Varaždinu. Pobjegla je s mjesta, a Turek se pokušao sam odvesti u bolnicu. Umro je dva dana kasnije

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
76 komentara

U ponedjeljak u 10.45 sati završile su završne riječi optužbe i branitelja na Županijskom sudu u Varaždinu u sudskom postupku protiv okrivljene Nuše Bunić za ubojstvo bivšeg dečka Nikole Tureka prije gotovo dvije godine.

Nekoliko minuta prije 9 sati, Nuša je u lisicama u pratnji pravosudnih policajaca odvedena u sudnicu. Čitavo vrijeme, njezin je otac stajao nedaleko i čekao da Nušu izvedu, a potom ju je nekoliko puta zazvao "Nuša", na što se ona okrenula.

Roditelji Nikole Tureka, izašli su iz zgrade suda u pratnji njihovog pravnog zastupnika Tomice Kosa.

- Na danšnjem ročištu dokazni postupak je završen. Zastupnici optužbe i obrane su iznijeli završne riječi, a ročište za objavu presude, sutkinja je odredila za 22. svibnja u 13 sati. Objava presude bit će javna, a prema trenutnom izjašnjavanju raspravne sutkinje, kod izlaganja presude, neće biti isključena javnost - rekao nam je pravni zastupnik Turekovih roditelja, odvjetnik Kos. 

POGLEDAJTE VIDEO

Prema optužnici, nakon što je Tureka ubola nožem, Nuša je pobjegla s mjesta događaja, a ranjeni Nikola pokušao je autom doći do bolnice. Međutim, zbog obilnog krvarenja je pao u šok i dobio moždani udar. Onesviještenog ga je u Kumičićevoj ulici u Varaždinu pronašao prolaznik, te je prevezen u varaždinsku bolnicu. No, zbog teških je ozljeda, dva dana kasnije preminuo u bolnici. 

Nuša Bunić se nakon uhićenja, gotovo već dvije godine nalazi u istražnom zatvoru u Varaždinu. Suđenje je od početka zatvoreno za javnost.

SUĐENJE 'KRVAVOJ NUŠI' Tuga obitelji Turek: Nikolinim organima spasili su šest života

Nuša i Turek prekinuli više od godinu dana prije ubojstva. Ona ga je nakon prekida, prema svjedočenju nekih svjedoka, često zvala i slala mu poruke, jer se time očito nije mogla pomiriti.

Njezini bivši dečki također su imali problema s njom. Jedna od njih ju je čak opisao kao 'tempiranu bombu'. Policija je na livadi pronašla nož, a DNK vještačenjem je utvrđeno da tragovi krvi s oštrice pripadaju Nikoli.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Možda vas zanima i ovo:
Message