Obavijesti

News

Komentari 76

'Krvavu Nušu' doveli policajci: Presudu će znati već u srijedu

'Krvavu Nušu' doveli policajci: Presudu će znati već u srijedu
13

Optužena Nuša Bunić tereti se da je Nikolu Tureka sredinom lipnja 2017. ubola u vrat uz rijeku Dravu u Varaždinu. Pobjegla je s mjesta, a Turek se pokušao sam odvesti u bolnicu. Umro je dva dana kasnije

VIDEO

U ponedjeljak u 10.45 sati završile su završne riječi optužbe i branitelja na Županijskom sudu u Varaždinu u sudskom postupku protiv okrivljene Nuše Bunić za ubojstvo bivšeg dečka Nikole Tureka prije gotovo dvije godine.

Nekoliko minuta prije 9 sati, Nuša je u lisicama u pratnji pravosudnih policajaca odvedena u sudnicu. Čitavo vrijeme, njezin je otac stajao nedaleko i čekao da Nušu izvedu, a potom ju je nekoliko puta zazvao "Nuša", na što se ona okrenula.

Roditelji Nikole Tureka, izašli su iz zgrade suda u pratnji njihovog pravnog zastupnika Tomice Kosa.

- Na danšnjem ročištu dokazni postupak je završen. Zastupnici optužbe i obrane su iznijeli završne riječi, a ročište za objavu presude, sutkinja je odredila za 22. svibnja u 13 sati. Objava presude bit će javna, a prema trenutnom izjašnjavanju raspravne sutkinje, kod izlaganja presude, neće biti isključena javnost - rekao nam je pravni zastupnik Turekovih roditelja, odvjetnik Kos. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:32

Prema optužnici, nakon što je Tureka ubola nožem, Nuša je pobjegla s mjesta događaja, a ranjeni Nikola pokušao je autom doći do bolnice. Međutim, zbog obilnog krvarenja je pao u šok i dobio moždani udar. Onesviještenog ga je u Kumičićevoj ulici u Varaždinu pronašao prolaznik, te je prevezen u varaždinsku bolnicu. No, zbog teških je ozljeda, dva dana kasnije preminuo u bolnici. 

Nuša Bunić se nakon uhićenja, gotovo već dvije godine nalazi u istražnom zatvoru u Varaždinu. Suđenje je od početka zatvoreno za javnost.

Tuga obitelji Turek: Nikolinim organima spasili su šest života
Tuga obitelji Turek: Nikolinim organima spasili su šest života

Nuša i Turek prekinuli više od godinu dana prije ubojstva. Ona ga je nakon prekida, prema svjedočenju nekih svjedoka, često zvala i slala mu poruke, jer se time očito nije mogla pomiriti.

Njezini bivši dečki također su imali problema s njom. Jedna od njih ju je čak opisao kao 'tempiranu bombu'. Policija je na livadi pronašla nož, a DNK vještačenjem je utvrđeno da tragovi krvi s oštrice pripadaju Nikoli.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a