Obavijesti

Promo sadržaj

Keune Care: savršena njega kose uz profesionalne proizvode

Keune Care: savršena njega kose uz profesionalne  proizvode
3

Vi ste potpuno jedinstveni - baš kao i vaša kosa, čak i ako je problematična. Bez obzira na to je li kosa beživotna, oštećena, tretirana bojom ili frizzy, rješenje uvijek kreće od korijena

Zdrava kosa raste iz zdravog vlasišta. Keune Care vrhunski profesionalni proizvodi nude cjelokupne tretmane za intenzivnu njegu vašeg vlasišta i kose iznutra, u strukturi vlasi i izvana, štiteći vašu kosu od raznih štetnih utjecaja.  

Keune Care proizvodi obogaćeni su djelotvornim kompleksom od pet esencijalnih minerala koji hrane kosu i vlasište, iznutra i izvana: cinkom - antioksidansom koji potiče razvoj novih stanica, bakrom koji pospješuje rast kose poticanjem stvaranja disulfidnih mostova, silicijem koji ima ogromnu ulogu tijekom stvaranja kolagena i vezivnih tkiva koja tvore vlas, željezom koji je vitalan za stvaranje proteina, jer prenosi kisik po tijelu, energizirajući vlasište, magnezijem podržava proizvodnju energije i osigurava zdravu ravnotežu minerala.

KEUNE CARE

SRETNA I ZDRAVA KOSA NADOHVAT RUKE

Suhoj, lomljivoj i oštećenoj kosi potrebna je dodatna „injekcija proteina“  kroz Nutri-Injection tehnologiju, koja aktivnim sastojcima hrani, obnavlja i hidratizira unutarnju i vanjsku strukturu vlasi. Cjelokupnim umirujućim i obnavljajućim tretmanom s proizvodima iz linije Keune Care Vital Nutrition kosa će postati ponovo vitalna, glatka, mekana i prekrasno sjajna. 

Volite provoditi vrijeme na suncu, ali ne volite kako sunce utječe na vašu kosu? Savršen ljetni izbor za vašu kosu su Keune Care Sun Shield šampon, regenerator i ulje koji će zaštititi vašu kosu od štetnih UV zraka, morske vode i klora. Esencijalni minerali, UV zaštita i aktivni proteini štite i obnavljaju kosu. Rezultat? Izvanredno svilenkasta, sjajna kosa koja se lako raščešljava i oblikuje.
Vaša obojena kosa zavrijeđuje dodatnu pažnju. Svi Keune Care Color Brillianz proizvodi stvaraju zaštitni sloj oko vlasi kako bi spriječili izbljeđivanje boje. UVA i UVB filteri štite kosu od štetnog izlaganja suncu. Biljni ekstrakt sjemenki suncokreta hrani, njeguje i čini vašu kosu blistavo sjajnom.

Ako je vaša kosa beživotna, oštećena i bez sjaja, Keune Care Satin Oil luksuzna linija proizvoda učinit će vašu kosu nevjerojatno svilenkastom, mekanom i sjajnom. Care Satin Oil linija obogaćena je luksuznim uljima Maracuje, Baobaba i Monoï uljem koji jačaju kosu, dodaju joj sjaj, bez osjećaja težine ili masnoće. Jedinstvena Dual tehnologija ekstra hrani svaku pojedinu vlas iznutra i izvana.

Imate normalnu i tanku kosu, a želite više volumena i punoće, Keune Care Absolute Volume linija proizvoda savršena je za vas. Obogaćena je Provitaminom B5 koji prodire duboko u pukotinu vlasi, čini  strukturu vlasi punijom te jača je i hrani iznutra i izvana. Vaša će kosa imati vidljivo više volumena i punoće, bez osjećaja težine.

Keune Care Keratin Smooth proizvodi su idealni protiv neobuzdane, neukrotive i frizzy kose. Proizvodi iz Care Keratin Smooth linije obnavljaju vlas, njen unutrašnji i vanjski dio dodatno pune keratinom (prirodnim vlaknastim proteinom) te ga na taj način nadomještavaju. Nakon kontinuirane upotrebe vaša kosa će biti neodoljivo svilenkasto glatka, neizmjerno čvrsta, zdravija  i nevjerojatno podatna. 

Za suprotan efekt, ako želite naglasiti svoje predivne kovrče ili valovitu teksturu kose i pritom umanjiti "frizzy" efekt, Keune Curl Control je linija proizvoda upravo za vas. Bez obzira je li vaša kovrčava ili valovita kosa dar prirode ili vašeg frizera, ona ima elastičniju strukturu od ravne kose. Curl Control linija obogaćena je prirodnom celulozom koja ima svojstvo elastičnosti koje intenzivira oblik kovrča. Nakon upotrebe ovih proizvoda, krajnji rezultat su predivne, mekane i elastične kovrče, bez "frizzy" efekta.
Šampon Keune Care Derma Exfoliate sadrži aktivnu tvar Octopirox koja umiruje i uklanja perut te sprječava njeno ponovno nastajanje. Antibakterijska svojstva šampona umiruju žlijezde lojnice, umanjujući svrbež i iritaciju. Rezultat: čisto vlasište bez iritacije te sjajna i zdrava kosa.

Keune Care Derma Regulate šampon napravljen je po mjeri za osobe s masnom kosom. Nitko ne voli osjećaj masnoće koju uzrokuju pretjerana upotreba šampona i pretjerano aktivno vlasište. Ova linija proizvoda namijenjena je za pretjerano aktivno vlasište. Esencijalni minerali, bio-sumpor i betaini umiruju vlasište i reguliraju razinu sebuma, usporavajući prekomjerno stvaranje masnoće. Rezultat je umireno vlasište i sjajna kosa.

Revitalizirajte vašu kosu i uhvatite se u koštac s gubitkom kose! Kada nema uspostavljene ravnoteže vlasišta, neki ljudi mogu iskusiti prorijeđivanje vlasišta i privremeni gubitak kose. Ako ste vi jedan od njih, obožavat ćete Keune Care Derma Activate liniju proizvoda za pomlađivanje vlasišta i poticanje rasta kose.  Keune Care Derma Activate proizvodi sadrže: vitamin H, koji jača keratin u kosi, smanjujući broj ispalih vlasi te kofein, koji potiče cirkulaciju i takanal, koji potiče rast novih vlasi. Nakon ponovne upotrebe vaša će kosa imati više punoće, volumena i sjaja.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.