Obavijesti

News

Komentari 0

Kupila bebu na internetu pa ju u torbi krijumčarila u Ameriku

Kupila bebu na internetu pa ju u torbi krijumčarila u Ameriku
1

Majka petero djece iz SAD-a sada može dobiti doživotnu kaznu zatvora. Bebu je pokušala prokrijumčariti u ručnoj prtljazi,a uhvatili su ju u zračnoj luci

Jennifer Erin Talbot (42) iz Utaha je na internetu upoznala majku (18) i dogovorila se s njom da će od nje kupiti njezino dijete. Otputovala je u Manilu na Filipine i susrela se s tinejdžericom koja joj je, sumnja se, za novac predala svojeg sina starog samo šest dana.

Jennifer je dječaka pokušala u srijedu prokrijumčariti u SAD u ručnoj prtljazi. Sada joj prijeti doživotna kazna zatvora.

Jennifer koja je udana i majka je petero djece je suočena s optužbama za krijumčarenje ljudi i zlostavljanje djece. Policija ju je izvela u četvrtak pred novinare tijekom konferencije. Jennifer je plakala i branila se šutnjom. Maricris Cempron Dulap, majka djeteta joj je navodno dala pisanu izjavu koju je Jennifer pokazala policiji u zračnoj luci no policija kaže da Dulap tu izjavu nije potpisala.

Također, Jennifer nije imala nikakve službene dokumente za dijete. Jennifer je također tvrdila da je dječakova teta no ni za to nije imala dokaze. Dulap i otac djeteta su također dobili prijave, ali nisu uhićeni.  Talbot se udavala tri puta i sada živi sa suprugom (58). Talbot dvoje djece ima iz prvog braka, a za ostalu se djecu ne zna da li su njezina biološka. Beba koju je htjela prokrijumčariti u SAD je u dobrom zdravstvenom stanju, a trenutno je u bolnici dok traje istraga, piše Daily Mail. 

Pokretanje videa ...