Obavijesti

News

Komentari 56

Kupio suprugu za 3000 eura, a ona ga je pretukla pa zapalila

Kupio suprugu za 3000 eura, a ona ga je pretukla pa zapalila
3

Sarah (36) je navodno ubila svojeg supruga (56), a onda zapalila stan kako bi prikrila tragove. Nakon toga je pobjegla iz stana samo u gaćicama. Uhitila ju je policija

VIDEO

Austrijska policija sumnja kako je Sarah (36), porijeklom iz Gane, na smrt pretukla svojeg supruga Haralda K. (56), a onda je zapalila stan kako bi sakrila tragove. Harald je navodno Sarah kupio od svojeg poslovnog partnera za 3000 eura (oko 22.500 kuna).

U utorak navečer netko je nazvao vatrogasce i javio im kako gori stan. Vatrogasce su dočekali susjedi koji su im rekli kako se u stanu vjerojatno nalazi muškarac. Kada su ugasili požar, vatrogasci su u spavaćoj sobi pronašli Haralda K. Pozvali su policiju. Policija je utvrdila kako je muškarca netko na smrt pretukao. 

Posumnjali su na njegovu suprugu koju je Harald nekoliko puta prijavio zbog nasilja. Policija je utvrdila kako je žena nakon ubojstva tijelo htjela raskomadati. Pilom je počela rezati njegovu nogu. No nije uspjela pa je zapalila krevet i pobjegla. Susjedi su rekli kako je iz stana izašla samo u gaćicama te kako je oko vrata imala omotane hlače. Vatrogasci koji su ugasili požar u stanu su slučajno naišli na nju u gradu te su pozvali policiju koja ju je uhitila. 

Susjedi su za oe24 ispričali kako je Harald prije nekoliko godina Sarah kupio za 3000 eura. Rekli su i kako su se Sarah i suprug često svađali, a Sarah je svojeg supruga i tukla. Zadnji put ju je prijavio oko Božića. Policija joj je zabranila da mu prilazi, ali joj se on sam nakon nekoliko dana vratio.  

Sarah je policija ispitala. Rekla im je kako nije ubila supruga. Tvrdi i kako je suprug nije kupio nego su se upoznali preko oglasa. Navodno ima i djecu. Policiji je prvo rekla kako u Gani ima blizance, a onda im je rekla da ima troje djece. Kasnije je pak tvrdila da ih ima četvero djece. Priznala je kako je u Austriju ušla ilegalno.      

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...