Obavijesti

News

Komentari 4

Kurir: Hrvati i Amerikanci će ubiti Milorada Dodika

Kurir: Hrvati i Amerikanci će ubiti  Milorada Dodika
1

Srpske obavještajno-sigurnosne službe već duže vrijeme imaju informacije o angažmanu hrvatskih službi u projektu rušenje Republike Srpske

VIDEO

Atentat na premijera Republike Srpske u organizaciji američkih predstavnika u BiH i hrvatskih sigurnosnih službi, prvi je korak u rušenju institucija Republike Srpske i centralizacije BiH, piše srpski Kurir pozivajući se na 'izvor blizak istražnim i pravosudnim institucijama BiH. Pošto reforma policije u RS i BiH nije umanjila nadležnost entiteta, piše Kurir, grupa kojoj je na čelu Rafi Gregorian, zamjenik visokog američkog predstavnika u BiH, krenula je u u drugu fazu plana - kriminalizaciju vladajuće strukture RS, čime bi pokazali da postojanje te vlasti nema smisla.
Grupi pripadaju još i Drew G. Engel, šef Posebnog odjela za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH, Dragan Lukač, šef Sektora za krivične Agencije za istrage i zaštitu BiH i Charles Inglis, američki veleposlanik u BiH. Kurirov izvor tvrdi i kako se Dodiku pokušava smjestiti sumnjiva gradnja zgrade Vlade te nezakonitosti u prodaji rafinerije nafte Brod ruskoj kompaniji Zarubrežnjeft. Srpske obavještajno-sigurnosne službe već duže vrijeme posjeduju informacije o navodnom angažmanu hrvatskih službi u projektu rušenje RS, tvrdi Kurir. Hrvatske službe navodno imaju dva doušnika u užem krugu suradnika Milorada Dodika, otkrile su srpske obavještajne službe. Zbog razotkrivanja plana, Washington je morao Gregoriana poslati na 'godišnji odmor', a navodno će ga po povratku premjestiti na novu dužnost u Bruxelles. Tvrdnje Kurira još nitko nije potvrdio, a Dodik je na godišnjem. Neke strane obavještajne službe savjetovale su Dodiku da više ne putuje avionom, jer postoje naznake o mogućem scenariju njegove likvidacije, piše Kurir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu