Obavijesti

News

Komentari 5

Lažni policajac varao je žene po Zagrebu i uzimao im novac

Lažni policajac varao je žene po Zagrebu i uzimao im novac
1

Policija upozorava građane da nepoznate ljude koji pokušavaju ući u njihove domove i uzeti im novac nipošto ne puštaju u stanove ili kuće te da im ne predaju svoj novac ili druge vrijedne stvari.

VIDEO

Zagrebački policajci uhitili su muškarca (45) zbog sumnje da je varao građane. Sredinom travnja u Zagrebu u Ćićarijskoj ulici, ženi se lažno predstavio kao policijski službenik i zatražio da mu preda novac radi provjere. Tako joj je ukrao oko 13.000 kuna.
Početkom svibnja je na isti način od žene u Gospodskoj ulici zatražio novac. Tada su ga policajci uhitili, predali pritvorskom nadzorniku, a  državnom odvjetništvu podnijeli posebno izvješće.

Ponovno  upozoravamo građane da nepoznate ljude koji pokušavaju ući u njihove domove i uzeti im novac nipošto ne puštaju u stanove ili kuće te da im ne predaju svoj novac ili druge vrijedne stvari. Riječ je o ljudima koji se lažno predstavljaju kao djelatnici banke, maserke ili policijski službenici koji samo iskorištavaju nemoć i neznanje starijih. Isto tako, u slučaju da građani prime pozive od nepoznatih ljudi putem telefona u kojima se traži od njih da nešto učine sa svojim novcem, zlatom i drugim vrijednim predmetima ili kažu da će netko doći na njihovu adresu radi provjere novca ili zlata, upozoravamo građane da ODMAH obavijeste policiju na broj 192.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku