Obavijesti

News

Komentari 115

Legao na suprugu u plamtećoj sobi i nije joj dao da pobjegne

Legao na suprugu u plamtećoj sobi i nije joj dao da pobjegne
4

U Osijeku je počelo suđenje Davoru Strahinjiću (41) za pokušaj teškog ubojstva supruge Mirele. Zapalio je sobu i u nju odvukao suprugu. Htio je da oboje izgore...

VIDEO

Eto, vidiš što si napravila. Ubila si mene i Andreja! Tim riječima se Davor Strahinjić (41) izgalamio na svoju suprugu Mirelu (37) nakon što ju je probudio u dnevnom boravku i doveo u sobu u kojoj je on spavao i koju je prethodno – zapalio! Potom ju je fizički sprječavao da napusti sobu da bi je na kraju oborio na pod i legao na nju. 

Kad je već bilo izvjesno da će oboje okončati živote u dimu i vatri, kroz prozor je u kuću uskočio njihov susjed Juraj Petrijevčanin (25) i njihova gotovo beživotna tijela izvukao van.

Juraj je za svoje herojsko djelo zaslužio nagradu Ponos Hrvatske, a Davoru Strahinjiću je u četvrtak započelo suđenje za pokušaj teškog ubojstva supruge Mirele.

Supruga ne želi davati izjavu u Davorovoj nazočnosti jer ga se boji

Supruga svoj iskaz na sudu nije htjela davati u Davorovoj nazočnosti, jer ga se plaši. Davor se, pak, o svemu što je napravio početkom rujna izjasnio da nije kriv.

Prema optužnici, on je kobne noći u sobi u kojoj je spavao zapalio vatru, otišao u dnevnu sobu u kojoj je spavala njegova supruga, uhvatio je za leđa i bacio na pod te odvukao u plamteću i zadimljenu sobu. Ona se opirala i pokušavala izaći te je pritom zadobila teške opekline i brojne hematome

Dim ih je oboje onesvijestio

Na kraju ih je, dok je ležala na podu i Davor na njoj, dim onesvijestio. 

U optužnici je navedeno da njihov brak, praktički, nije funkcionirao posljednjih godinu i pol dana. Davor je bio ljubomoran, a ona je tvrdila da ju je neprestano psihički maltretirao. Davor je naglasio da "nikada nije digao ruku na nju". 

Nakon jedne svađe prije više od godinu dana ona je napustila spavaću sobu i otišla spavati u dnevni boravak. Isto je napravio i Davor, koji je otišao spavati u treću sobu. U spavaćoj sobi, tako, nitko više nije spavao.

Prema iskazu prve susjede, Davor Strahinjić je bio "dobar i pristojan, a žena ga je tretirala kao slugu".

Sin je izašao i vikao: U pomoć! Spasite mi tatu i mamu!

Inače, iz plamteće kuće, u kojoj je Davor fizički sprječavao suprugu da izađe, uspio je izaći njihov sin Andrej (11), koji je unezvijereno trčao lijevo-desno ispred kuće i vikao: "Vatra gori! U pomoć! Spasite mi tatu i mamu! Unutra su, unutra su!"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...