News

Komentari 34

Lekcija kriminalcima: Bagerom zgazili 30 skupocjenih jurilica

Lekcija kriminalcima: Bagerom zgazili 30 skupocjenih jurilica

Vozila su do neprepoznatljivosti uništena u akciji protiv korupcije i kriminala, a ukupna vrijednost im se procijenjuje na oko 1,2 mil. dolara. Uništavanje automobila osobno je nadgledao filipinski predsjednik

Filipinska je policija, prema naredbi predsjednika države Rodriga Dutertea, ovog tjedna uništila više od 20 luksuznih automobila, zaplijenjenih u akciji tamošnje carine. Kako bager nemilosrdno gazi Porchee, Jaguare, Mercedese i Corvette predsjednik Duterte je osobno nadgledao i kazao da se olupine daju otkupljivačima čelika. 

Vlasnici ovih automobila, od kojih neki vrijede i preko 100.000 dolara, bez svojih limenih ljubimaca ostali su zbog optužbi za izbjegavanje poreza. Na još dvije lokacije uništeno je dodatnih deset skupocjenih jurilica. 

Vozila su do neprepoznatljivosti uništena u akciji protiv korupcije i kriminala, a ukupna vrijednost im se procijenjuje na oko 1,2 milijuna dolara. 

Lani su filipinske vlasti zaplijenile automobile vrijedne od gotovo tri milijuna dolara, a zaplijenjena je i imovina u vrijednosti 866 milijuna dolara. 

- Na Filipinima se ne isplati izbjegavati porez pa možete i prestati pokušavati. Nikada nećete uspjeti - poručio je filipinski ministar financija Carlos Dominguez. 

Najčitaniji članci