Obavijesti

News

Komentari 38

Pogledajte kako avion na kojem je bio i ministar Božinović naglo staje: 'Iznenada je zakočio...'

Pogledajte kako avion na kojem je bio i ministar Božinović naglo staje: 'Iznenada je zakočio...'

U zračnoj luci Split putnici su čekali dolazak drugog zrakoplova i sa kašnjenjem od otprilike 3 sata i 20 minuta su poletjeli za Rim - dodao je Janušić iz Croatia Airlinesa

VIDEO

Let iz Splita za Rim na kojem je bilo oko 159 putnika otkazan je zbog indikacija tehničkog kvara, potvrdili su nam iz Croatia Airlinesa. Putnici su se ukrcali u zrakoplov koji je pokrenuo motore i bio spreman za polijetanje. Iznenada se vratio i iskrcao putnike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

avion 2 banožić 00:21

- Zrakoplov Croatia Airlinesa je krenuo poletjeti iz zračne luke Split. Došao je na početak piste, zaletio se te nakon kratkoga vremena naglo zakočio i vratio se natrag. Evakuirani su putnici i prtljaga - rekla nam je čitateljica koja je poslala snimku zrakoplova u splitskoj zračnoj luci.

Cijelu situaciju objasnio je za 24sata glasnogovornik Croatia Airlinesa Davor Janušić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

otkazan let na kojem je bio božinović 00:22

- Preventivno je, u skladu s kompanijskim sigurnosnim procedurama zrakoplov 'vraćen'. Teško je reći 'vraćen', on se zapravo samo krenuo zaletavati i onda je to obustavljeno. Zbog indikacija tehničkog kvara odlučeno je da se putnici preusmjere na drugi zrakoplov - rekao je.

U zračnoj luci Split putnici su čekali dolazak drugog zrakoplova i sa kašnjenjem od otprilike 3 sata i 20 minuta su poletjeli za Rim - dodao je Janušić iz Croatia Airlinesa. Dodao je i da su sretno sletjeli u Rim.

Kaštel Štafilić: Ministar Božinović, po novom režimu kontrole, ukrcao se u avion za Rim

Na letu je bio i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović koji u ponedjeljak ima sastanak s talijanskim kolegom. Kašnjenje je mnogim putnicima poremetilo planove. 

- Nije ni prvi put, tehnički kvarovi se događaju na zrakoplovima. Ja vjerujem da će tijekom večeri naći neko alternativno rješenje za sve ljude koji putuju prema Rimu - rekao je ministar Božinović te istaknuo kako se radi o "važnom sastanku". Božinović i ostalih 158 putnika na kraju su sretno sletjeli u Rim.

Prostor Zračne luke Split na dan ukidanja graničnih kontrola u sklopu Schengena

Podsjetimo, zračne luke u Hrvatskoj ušle su u šengenski režim. To znači i da putnici koji lete iz Hrvatske ili u Hrvatsku iz hrvatskih i europskih zračnih luka neće prolaziti kontrolu osobnih dokumenata nego će samo na sigurnosne kontrole i potom na ukrcaj u zrakoplov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke