Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Lice monstruma: Silovao žene i djecu jer su ga pustili iz ćelije...

Zbog nečije greške je u veljači pušten iz zatvora, a nedugo nakon toga, tijekom travnja i svibnja, krenula su silovanja u Londonu, Manchesteru i Cheshireu

Foto: Metropolitan Police
26 komentara

U Velikoj Britaniji je prije par dana osuđen seksualni manijak Joseph McCann (34), a danas je dobio 33 doživotne kazne zatvora zbog niza seksualnih napada na na žene i djecu diljem te zemlje. Proglašen je krivim po 37 točaka optužnice, uključujući osam silovanja i otmicu, javlja Daily Mail.

UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE Odrezao penis silovatelju, a sad mu prijeti veća kazna zatvora

Njegove žrtve bile su u dobi između 11 i 71 godinu s tim da je najmlađa žrtva bila dječak. McCann je tri žene oteo na ulici prijeteći im nožem, a njih je silovao u više navrata. Žene je otimao navečer, odvozio ih automobilom na nepoznate lokacije i silovao u više navrata sve do jutra.

POGLEDAJTE VIDEO

Jednu od napadnutih žena silovao je u njezinu domu, a zatim ju je vezao za krevet i silovao joj sina (11) te krenuo na kćer (17). Tinejdžerica je uspjela gola iskočiti kroz prozor i pozvati policiju.

NOVI SAD Serijski silovatelj (60) u Srbiji opet napao: Ranio ženu nožem

Osuđeni nasilnik otprije je poznat policiji jer je bio u u zatvoru zbog provale i razbojništva te zlouporabe kokaina. Zbog nečije greške je u veljači pušten iz zatvora, a nedugo nakon toga, tijekom travnja i svibnja, krenula su silovanja u Londonu, Manchesteru i Cheshireu. 

U lovu na McCanna sudjelovale su stotine policajaca, a na kraju je uhvaćen na drvetu. 

POGLEDAJTE VIDEO

- On je jedan od najopasnijih seksualnih prijestupnika koje je ova država ikad vidjela - izjavila je Katherine Goodwin iz londonske policije. Sudac u postupku izjavio je da razmatra doživotnu kaznu za McCanna. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message