Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Odrezao penis silovatelju, a sad mu prijeti veća kazna zatvora

Ako ga proglase krivim, suprug žrtve silovanja zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda mogao bi dobiti osam godina kazne zatvora, a silovatelj Ivchenko pet godina.

24 komentara

Muškarac iz Ukrajine odrezao je penis silovatelju njegove supruge nakon što ju je isti napao nedaleko od njihovog doma u Ukrajini, javlja Daily Mail.

Suprug (27) se vraćao doma u svoje selo Shevcenkovo na istok regije Kharkiv, a njegova supruga se oprostila od prijatelja i izašla iz restorana u kojem je bila oko 1 sat u noći.

Hodala je prema doma, kada ju je Dmitry Ivchenko (25) napao straga. Prekrio joj je usta s rukom kako nitko ne bi čuo vrištanje i odvukao je u obližnje grmlje, kazala je policija.

Žrtvin suprug je s druženja s prijateljima otišao deset minuta poslije nje. Kako se približavao doma, tako je čuo čudne zvukove iz grmlja. Približio se grmlju i imao što vidjeti - Ivchenko je davio njegovu suprugu dok ju je silovao.

Muškarac je napao silovatelja, lupio ga u glavu te potom izvadio švicarski nožić i odrezao mu penis. 

SUDAC IVAN MARKOVIĆ Pustio sumnjivce za silovanje: Nije pritvorio ni nasilnike...

- Suprug je izgubio kontrolu nad svojim postupcima. Nije shvaćao što radi - izjavio je njegov odvjetnik Dmitry Spaskin lokalnim medijima.

Vriskovi silovatelja i žrtvino jecanje probudilo je cijelo susjedstvo, a žrtvina majka je odmah prijavila Ivchenka policiji. Šokirani svjedoci događaja su pozvali Hitnu pomoć za muškarca.

Nakon incidenta, suprug žrtve je hodao 13 kilometara do susjednog sela. Tamo se našao s poznanikom kojeg je zamolio da ga odvede na policiju. 13. listopada se u rano ujutro predao policiji i priznao napad.

FORUM ŽENA SDP-a: Tražimo od ministra da ispita puštanje optuženih za silovanje

Suprug je optužen za nanošenje teških ozljeda i u kućnom je pritvoru, a silovatelj je hospitaliziran i morao je na operaciju. Iz bolnice su samo rekli da pacijent treba dugoročno liječenje i nisu htjeli reći koje su šanse da mu spolni organ ponovno pokušaju prišiti.

Policija će za silovanje optužiti i Ivchenka, a dok je u bolnici, pod policijskom je zaštitom. 

APSURD PRAVOSUĐA 'Nije silovanje ako joj ne prijeti pištoljem, ne otme ju i ozlijedi'

Ako ga proglase krivim, suprug žrtve silovanja zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda mogao bi dobiti osam godina kazne zatvora, a silovatelj Ivchenko pet godina.

Žrtva silovanja morat će proć kroz dugi period psihološkog promatranja kako bi se pokušala oporaviti, pišu lokalni mediji.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message