Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
154 komentara

Lijepa gesta: Uz božićnice su radnicima dijelili i ručne satove

Začudo, poslovodstvo se ne želi ovu lijepu gestu koristiti u marketinške svrhe. Iz uprave drniškog pogona potvrdili su nam da su baš svi radnici dobili satove i odbili svaki daljnji razgovor

Foto: Rozeta Bogeljić, Duško Jaramaz/Pixsell

Ugodno božićno iznenađenje dočekali su radnici pogona poduzeća Aluflex Pack, tvrtke koja se koja se bavi proizvodnjom fleksibilne ambalaže i prerade aluminijske folije, papira i savitljivih filmova. Svi radnici tvrtke u Zadru, Drnišu, Umagu i Omišu dobili su na poklon ručni sat. Riječ je o međunarodnoj korporaciji  Montana Group u vlasništvu Michaela Tojnera koja radi na 51 lokaciji širom svijeta i ima 6.600 zaposlenih. Svi su oni pred Božić dobili ručne satove na poklon, a povod darivanja nije samo Božić. Montana Tech Components, naime, osnovana je 2007. godine, pa je za desetu godišnjicu naručena posebnu edicija ručnih satova "AL-TIME" čiji je model "Leger" na koncu završio na rukama radnika, s posvetom vlasnika. 

Foto: Rozeta Bogeljić, Duško Jaramaz/Pixsell

- Iz moje perspektive ovo je za pohvalu. Lijepo je kad se vlasnik sjeti radnika. Sat je vodootporan, ali ne znam koliko vrijedi niti je to bitno, iako ima ljudi koji ne bi bili sretni ni da im pokloni Ferrari. Dobili smo i božićnicu, kao svake godine, a iznos varira ovisno o tome imamo li te godine team building večeru ili ne. Lani smo uz božićnicu dobili i 500 kuna nagrade, a satove smo dobili prvi put. Mislim da je to zato što tvrtka na svjetskoj razini slavi desetogodišnjicu postojanja. Čuo sam da je svih 6600 radnika diljem svijeta dobilo po sat - kazao nam je radnik Aluflexpackovog postrojenja u Poličniku kraj Zadra, želeći ostati anoniman.

Foto: Rozeta Bogeljić, Duško Jaramaz/Pixsell

Začudo, poslovodstvo se ne želi ovu lijepu gestu koristiti u marketinške svrhe. Iz uprave drniškog pogona potvrdili su nam da su baš svi radnici dobili satove i odbili svaki daljnji razgovor. : OMIAL u Omišu (Hrvatska), TOF u Drnišu (Hrvatska) i Aluflexpack Polska u Poznanu i Tychy (Poljska).

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message