Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Ljeto ne popušta: Sve do kraja tjedna bit će vruće i sparno

Ako možete, osvježite se u moru jer su temperature od 25 do 27 stupnjeva. U kopnenim krajevima i na moru čeka nas vruće i sparno do kraja tjedna, a u kopnenim krajevima mogući su lokalni pljuskovi

Foto: PIxsell
12 komentara

Vruće i sparno vrijeme koje nas prati proteklih dana ne pokazuje znakove popuštanja, pa će takva biti i srijeda. 

Sunčano i vruće će biti u većini krajeva, a popodne je mjestimice moguć pljusak s grmljavinom, ali uglavnom u gorskim i središnjim krajevima i u unutrašnjosti Istre. Vjetar će također biti slab, a najviše dnevne temperature bit će između 28 i 33. U Dalmaciji bi mogla skočiti i za koji stupanj iznad toga, navodi DHMZ.

Ni u četvrtak nećemo proći bez sparine i vrućina. Bit će djelomično sunčano, a u Dalmaciji pretežno sunčano. Nakon kratkotrajne magle ujutro moguć je lokalni razvoj oblaka i također poneki pljusak s grmljavinom u gorju, unutrašnjosti i u središnjoj Istri. Dok će jutrom biti od 15 do 20, poslijepodne se pripremite za temperature od 29 do 34 Celzija. 

Foto: DHMZ

I sljedećih dana na Jadranu nas očekuje sunčano i vruće, s ponekim pljuskom mogućim u unutrašnjosti Istre. Vjetar će biti slab do petka, pa se očekuje umjerena bura prvo na sjeveru, a u noći na subotu i drugdje.

Do kraja kolovoza i u kopnenim krajevima bit će toplije od uobičajenog, ali ne posve stabilno. Mogući su lokalni pljuskovi, a mogućnost za njih bit će veća prema vikendu i to u zapadnijim krajevima. 

Stoga, ako možete nađite osvježenje u moru čija je temperatura između 25 i 27 stupnjeva.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message