Obavijesti

News

Komentari 4

Ljubavnik: Da sam spavao kod Haidera, još bi bio živ

Ljubavnik: Da sam spavao kod Haidera, još bi bio živ
4

Rene (31) kaže da je s Haiderom bio u vezi osam godina. Na dan nesreće seksali su se tri puta. Nakon Jörgove smrti Rene tri mjeseca nije radio

VIDEO

Prije gotovo godinu dana u prometnoj je nesreći poginuo kontroverzni austrijski političar Jörg Haider (58). Iako se dugo nagađalo o tome da je bio homoseksualac, tek je sada njegov ljubavnik Rene (31) odlučio progovoriti. Rene je za Bild ispričao da je Haidera upoznao prije osam godina. Haider ga je pozvao na piće i za dva dana su bili par. 
- Jörga sam volio. Često sam spavao kod njega u njegovoj kući u gradu, a on je ponekad prenoćio kod mene. Vidjeli smo se najmanje tri puta na tjedan. Razlika u godinama nikad nam nije bila problem. Rado smo zajedno kuhali. Jörg je volio jesti tjesteninu. O svojem odnosu nismo nikome smjeli govoriti. Jörg je bio obiteljski čovjek i volio je svoju ženu te se nije od nje htio rastati. Ni ja to nisam htio te sam mu ostavio dovoljno slobodnog prostora. Siguran sam da je njegova obitelj znala da je bio homoseksualac - kaže konobar Rene. Dodao je kako je na dan nesreće od 16 do 18.30 sati Jörg bio kod njega. Seksali su se dva puta i Jörg ga je na kraju poljubio i rekao mu da će se vidjeti. Nakon toga je otišao u disko Le Cabaret. No Jörg navodno nije htio ići u disko nego ostati s Reneom.
- Nakon 23 sata opet je došao k meni. Opet smo se seksali - kaže Rene. Nakon ponoći je otišao u Stadtkrämer, omiljeno okupljalište homoseksualaca. U 0.45 sati Haider je nazvao Renea i pitao ga želi li spavati kod njega. Rene je odbio, a i danas zbog toga žali.
- Da sam prespavao kod njega, Haider ne bi išao u Bärental nego bi ostao u gradu i danas bi još bio živ. Kad je otišao iz mojeg stana, bio je trijezan i ne znam kako je kasnije imao toliko promila. Ni sat nakon nesreće zvonio mi je telefon. Rekli su mi da je Haider mrtav. Plakao sam i tri mjeseca nisam mogao ići na posao - rekao je Rene i dodao kako je uvjeren da to nije bila obična nesreća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.