Obavijesti

News

Komentari 26

Ljupka otkriva recept za brak: Mala doza ljubomore korisna

Ljupka otkriva recept za brak: Mala doza ljubomore korisna
4

Mika i ja smo već 13 godina zajedno i svaka nam je godina krizna prije jutarnje kave...Ne smijem se žaliti na njega, da su cure birale tatu ne bi bolje izabrale, kaže

VIDEO

Kada Ljupka Gojić Mikić (30) čuje otrcanu frazu da su manekenke suđene nogometašima, nabaci osmijeh i samo odmahne rukom. Ona ne pripada tom okviru. Naime, Ljupka i njezin suprug Mihael Mikić (32), unatoč manekenskoj i nogometaškoj karijeri, sve su samo ne par koji potvrđuje to pravilo. Ravnopravni su u svemu. Dok on gradi karijeru u Japanu, gdje igra za klub Sanfrecco Hiroshima, Ljupka već četvrtu godinu za redom uz kćerkice, još malo pa trogodišnju Janu Siennu i jednogodišnju Milu Amelie, i na relaciji Japan - Hrvatska, gradi karijeru dizajnerice i iz sezone u sezonu bez problema i kašnjenja uspijeva predstaviti kolekciju svoje robne marke Joilie Petite. 

U tome joj pomaže obitelj, a njihov je najnoviji “look book” već zaludio obožavateljice diljem svijeta. Ljupka je trenutačno s obitelji u Japanu, a ekskluzivno nam je otkrila kako joj teku azijski dani, čime održava vatricu u braku i odakle crpe energiju i ideje za sve u čemu je uspješna.

24express: S modnom markom Jolie Petite, kažete, uvijek ima posla. Je li gotova nova kolekcija i kako taj posao odrađujete na daljinu?

- Upravo smo lansirali kampanju i ‘look book’ za tekuću sezonu jesen/zimu. Na kolekciji radim stalno, bez obzira na to u kojem sam dijelu svijeta, a cijeli tim je višestruko povezan čudima tehnologije. Već smo uigrani! Sada kada smo pripremili i ovu sezonu, lakše se diše jer moja mama može doći u Japan, a brat Dado ostaje u Zagrebu voditi posao. Često se šali na svoj račun pa kaže da je on sigurno jedini direktor tvrtke koji je ujedno i vozač i prodavač i komercijalist! 


24express: Sviđa li se Jolie Petite Japancima?

- O da! Jolie Petite se u Japanu prodaje u ekskluzivnom konceptu dućana koji u ponudi imaju i brendove kao što su Proenza Schouler i Alexander Wang. Japanci uživaju u našoj estetici jer vole sve specifično i unikatno. Odličan je osjećaj kad vidite da se jedan mali hrvatski brend uspio probiti do japanskih kupaca.     

>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu