Obavijesti

News

Komentari 61

Lorencin zadovoljan: Kolovoz je protekao u okviru očekivanog

Lorencin zadovoljan: Kolovoz je protekao u okviru očekivanog
1

Ministar turizma Darko Lorencin je rekao da se sve kreće u okviru predviđenih prognoza i najava, osim srpnja koji je protekao tako kako je protekao

VIDEO

Kolovoz je protekao u okviru očekivanog i idu dobre najave za rujan. Sve se kreće u okviru predviđenih prognoza i najava, osim srpnja koji je protekao tako kao je protekao, rekao je ministar turizma Darko Lorencin komentirajući  turističku sezonu za RTL Danas.

Lorencin je kazao da će svaka naredna turistička godina biti sve teža i sve izazovnija te da će zbog toga zemlje provoditi još jače mjere.

-Počevši od lipnja mi smo poduzeli još jako puno koraka, pripremamo se i sljedeći tjedan idemo s novim modelima oglašavanja koji će imati za svoj konačni cilj eliminirati nepoželjne tzv. rupe kako bismo s ovim resursima kojima raspolažemo i s još jačom sinergijom u suradnji s destinacijama i s lokalnim i regionalnim razinama što kvalitetnije dočekali 2015. godinu - rekao je.

Ministar je kazao kako se Program 365, koji počinje od ponedjeljka,  nadovezuje  na sve standardne aktivnosti koje se provode za promidžbu posezone i predsezone 2015.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Ono što je bilo - bilo je. Počinje nova sezona'

- Radi se o jednom vrlo specifičnom programu gdje idemo fokusirano upravo s destinacijama. 22 destinacije su izrazile želju za dva tržišta, idu s dva ključna proizvoda i idu zajedno u sprezi s privatnim sektorom promovirati i nastojati privući željena tržišta u točno određenom vremenu kad turisti inače nisu dolazili u ta područja. To je jedan dugoročni program koji će na različitim destinacijama davati različite rezultate i ovisno o proizvodu koji su na tim destinacijama, i o predispozicijama, kapacitetima i svemu ostalome različiti će biti rezultati. Nekim destinacijama će trebati koja godina više, neki će moći relativno brzo doći do rezultata -rekao je Lorencin.

- Sad tek počinje nova sezona 2015. tako da, ono što je bilo - bilo je. Percepcija je da mi tijekom ljeta najviše moramo raditi. Mi jesmo već počeli u lipnju i srpnju i sad tijekom kolovoza pripremali smo se za 2015., a sad počinju snažne aktivnosti po pitanju 2015., od 10. mjeseca počinju sajmovi, tako da... U turizmu smo pa možemo uzeti da smo 365 dana na godišnjem ako se bavimo turizmom - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću
POSTIZBORNI PREGOVORI

Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1