Obavijesti

News

Komentari 270

Policija je Lučiću spremala klopku, žrtva je krenula sama

Policija je Lučiću spremala klopku, žrtva je krenula sama
1

Prema pisanju medija, povod tučnjavi navodno je bila iznuda od 100.000 eura. Lučića su u utorak prebacili iz karlovačke bolnice u KB Dubrava. Policija će se o svemu oglasiti u 15.30 sati

VIDEO

Policija je danas pokušala objasniti što se točno dogodilo oko slučaja iznude u kojoj je teške ozljede opasne po život zadobio bivši policijski inspektor Leon Lučić.

Policija je potvrdila da su imali dogovor sa žrtvom, ali je žrtva samoinicijativno krenula u akciju.

- Radili smo s osobom koja je bila žrtva iznude, pripremali smo klopku, ali je u jednom trenutku oštećeni sam odlučio poduzeti mjere. Policija o tome nije bila obaviještena - rekli su iz policije na presici.

Potvrdili su da se jedna osoba nalazi u bolnici, što je poznato, te također potvrdili da se provodi kriminalistička istraga o iznudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oštećeni ništa nije radio po uputama policije, kod sebe nije imao ni novac koji je po dogovoru trebao imati i predati iznuditeljima - rekli su u policiji.

PU Zagrebačka iznosi detalje u kojoj je Leon Lučić, poznat iz serije KT2, pokušao iznuditi novac od poduzetnika Reporterka: Kristina Uremović VIše na: http://bit.ly/2QT6J0z

Posted by 24sata on Tuesday, January 14, 2020

Tučnjava u Draganiću

Zagrebačka policija najavila je kako će u 15.30 sati objaviti detalje oko slučaja iznude u kojoj je teške ozljede opasne po život zadobio bivši policijski inspektor Leon Lučić. 

Lučića su u utorak zbog ozljeda koje je zadobio u tučnjavi u Draganiću prošloga tjedna, iz karlovačke bolnice prebacili u KB Dubrava u Zagrebu.

Prema pisanju medija, povod tučnjavi navodno je bila iznuda od 100.000 eura, a RTL je objavio i audio snimku dogovora predaje novca koju navodno ima i policija, a koja navodno dokazuje da je Lučić od poduzetnika iz Zaprešića iznuđivao novac.

Lučiću ugrožen život, policija ne želi iznositi detalje slučaja
Lučiću ugrožen život, policija ne želi iznositi detalje slučaja

Odvjetnik tog poduzetnika Ljubo Pavasović Visković rekao je za RTL da je njegov klijent "prepraćen, priveden i ispitan" zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Izrazio je uvjerenje da će vrijeme i istraga pokazati kako se "radi o tome da je on bio žrtva iznude, te da je postupao iz nužne obrane prema osobama koje su ga protupravno napale“.

Zvijezda 'Krim tim 2' nakon tučnjave u induciranoj komi
Zvijezda 'Krim tim 2'  nakon tučnjave u induciranoj komi

Na konferenciji će uz glasnogovornicu Mariju Goatti biti i Ivo Pelivan, pomoćnik načelnika za kriminalističku policu Policijske postaje Zaprešić te  Boris Novak voditelj službe organiziranog kriminaliteta iz Sektora kriminalističke policije.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 270
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...