Obavijesti

News

Komentari 64

Milan Bandić na biciklu divljao metroplom i kočio je promet

Milan Bandić na biciklu divljao metroplom i kočio je promet
15

Gradonačelnik je biciklom, u pratnji svojih suradnika, obišao gradilišta u Novom Zagrebu. Pošto se odavno bavi sportom, nije mu bio problem preći kilometarsku rutu

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je u obilazak gradskih gradilišta odlučio ići biciklom. Prije nekoliko godina novinare je u obilazak gradilišta poveo helikopterom, a sad je odabrao jeftiniji prijevoz. U njegovu uredu bicikle su posudili i novinarima i suradnicima koji su ga htjeli pratiti. No iako je Bandić najavio da će provjeriti funkcionalnost biciklističkih staza, kolona od dvadesetak uglavnom spretnih biciklista krenula je kolnikom. Miki je jurio naprijed, a kolona za njim se razvukla pokušavajući ga sustići. Uz čuđenje vozača i trubljenje automobila, preko Mosta slobode i Avenijom Dubrovnik, gradonačelnik je kolonu naveo na najopasniji rotor u gradu. Mrtav hladan proveo ih posred rotora pokraj automobila u tri trake, umjesto da ga obiđe sigurnijim cestama.

- Vidio sam gdje moramo popraviti biciklističke staze - prokomentirao je Bandić staze iako njima nije vozio. Premda kaže da je u dobroj formi, do svojeg ureda vratio se autom.

Zagreb dobio nagradu

New York i Zagrebu su jedini gradovi koji su osvojili nagradu Five Star Diamond Award američke Academy of Hospitality Sciences. Plaketu za siguran i ekološki osviješten grad gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću dodijelio je u srijedu predsjednik Akademije Joseph Cinque.

- Zagreb je svjetska destinacija, a osjećam i da ste vi svjetski čovjek - rekao je Cinque Bandiću. Cinque kaže kako ga je Zagreb oduševio. 

- Kada sam prvi put došao u Zagreb, šetao sam u ponoć Zrinjevcem i pitao se gdje su gangsteri - kaže Cinque. Bandić koji je također dobio nagradu Akademije se zahvalio i rekao kako je njegova obaveza promocija Zagreba. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...