Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

U zaključanom kavezu spustio se u rijeku. Točka nije uspjela

Lahiri, poznatiji pod imenom 'Čudesni Mandrake', vezao se u kavezu i spustio u rijeku Ganges, ali nije uspio izroniti. I to sve pred očima gledatelja, prijatelja, obitelji, novinara i policije...

Foto: Reuters
30 komentara

Indijski mađioničar Chanchal Lahiri (40) nestao je uslijed izvođenja trika pred publikom. Lahiri, poznatiji pod imenom 'Čudesni Mandrake', vezao se u kavezu i spustio u rijeku Ganges, ali nije uspio izroniti. I to sve pred očima gledatelja, prijatelja, obitelji, novinara i policije...

- Ako se uspijem odvezati, bit će to magija. Ako ne uspijem, bit će tragedija - bile su zadnje Lahirijeve riječi prije nego je zauvijek potonuo, piše Daily Mail.

Za tijelom nesretnog mađioničara još se traga. Sličan trik Lahiri je izveo nekoliko puta. Prije 21 godinu se prvi put vezao i u kavezu spustio s mosta Howrah, ali je za 29 sekundi izronio. Prije izvođenja trika rekao je da je ovaj put dodatno zakoplicirao stvari i da će se biti jako teško izvući. 

Lahiri je 2013. pokušao izvesti isti trik, ali je izronio već nakon 6 sekundi, a publika je bila nezadovoljna. Nakon izlaska iz rijeke, tisuće ljudi podrugljivo su mu vikali, a jedan muškarac mu je skinuo periku. Incident je zabilježila i kamera lokalne televizije.

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message