Obavijesti

News

Komentari 94

Macan nije prvi: Radeljak je bacao prsten u eteru, Hloverka je Šukeru htjela sjesti u krilo

Macan nije prvi: Radeljak je bacao prsten u eteru, Hloverka je Šukeru htjela sjesti u krilo

Naprasno napuštanje emisije kakvo smo sinoć vidjeli u Otvorenom nije prvi takav slučaj. Gosti su i ranije odlazili prije kraja, svađali se, psovali, vrijeđali, upadali u riječ...

VIDEO

Krešimir Macan, komunikacijski stručnjak, otišao je iz studija HRT-a nakon verbalnog sukoba s Karolinom Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta u emisiji Otvoreno. 

Nakon što je Karolina Vidović Krišto nadugo govorila o iskapanju Hrvata iz Jazovke, te nastavila o Udbi i Josipoviću, Macan joj je rekao: "Ajde još malo hračnite", na što mu je Krišto prigovorila da je prekida.

- Prekidam Vas jer Vas ne želim slušati - rekao je Macan, na što mu je ona dobacila da ako je ne želi slušati, može napustiti emisiju. Macan ju je poslušao, ustao i na izlasku iz studija glasno dobacio:

- S ovom spodobom ne želim sudjelovati u emisiji!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako su se društvene mreže užarile nakon ovog incidenta, ovo nije prvi put da se tako nešto odvijalo pred kamerama te dugovječne emisije.

Prije 12 godina, u studenom 2008. u emisiji su tema bila predsjednički izbori. Emisiju je tada vodila Dijana Čuljak, a gosti su bili Davor Gjenero i Milan Ivkošić. Njih dvojica su se nisu svađali, ali je Ivkošić stalno Gjeneru upadao u riječ i Gjenero je u jednom trenutku 'puko'.

- Oprostite, laku noć - ispričao se Gjenero Dijani Čuljak i izišao iz studija.

Mislav Bago je moderirao "Otvoreno" 2007. na temu prava privatnosti javnih osoba. U studiju su bili spisateljica Vedrana Rudan, novinarka i urednica Tonkica Zlački i glavni akter Josip "Dikan" Radeljak. Emisija je uredno išla svojim tijekom, sve dok se Radeljak nije počeo nabacivati Vedrani Rudan. 

Hloverka opet promovira Makarsku: 'Ukrala mi je slike i objavila ih na svom Facebooku'
Hloverka opet promovira Makarsku:  'Ukrala mi je slike i objavila ih na svom Facebooku'

Kada mu je ona rekla da je zauzet čovjek i da bi ona radije da je u ćeliju stave s Draženom Lalićem, jer voli 'kršne muškarce', jednostavno je skinuo vjenčani prsten i bacio ga u smjeru Bage i Zlački. "Ja sam od ovog trenutka slobodan. Razvodim se", ponosno je izjavio Radeljak, dok su voditelj i njegova gošća pogledom tražili bačeni prsten. 

Prije dvije godine u Otvorenom su se posvađali tadašnji predsjednik Sabora Željko Reiner i bivši ministar gospodarstva Tomislav Panenić. Reiner je s papira čitao "provokacije" koje su bockale Panenića, bivšeg člana Mosta, na što je Panenić isfrustriran ustao sa stolca, krenuo prema Reineru i umalo mu preoteo papir.

Muha stalno zujala u studiju pa se odmorila na Kerumovoj glavi
Muha stalno zujala u studiju pa se odmorila na Kerumovoj glavi

I u eri Hloverke Novak Srzić bila je neobična situacija i to baš s voditeljicom u glavnoj ulozi. U emisiju je 2010. godine bio pozvan tadašnji ministar financija Ivan Šuker, od kojeg je tražila da objasni zašto je Vlada odlučila HRT-ovu pretplatu s 80 smanjiti na 60 kuna. Šuker je počeo pričati o restrukturiranju javne televizije i rekao da se HRT mora komercijalizirati.

- Komercijalno? Želite da ja sad počnem raditi komercijalno? - zapitala je Hloverka Novak-Srzić Šukera.

Šuker joj je pokušao odgovoriti, ali Hloverka je već ustala sa stolca, odlučno krenula prema zbunjenom ministru, obgrlila ga rukom oko vrata i 'komercijalno' mu pokušala sjesti u krilo. Šuker ju je u zadnji tren spriječio u naumu.

- Molim vas Hloverka, ovo je neukusno, pa mi smo ozbiljni ljudi! Vaše ponašanje odraz je stanja i ponašanja u ovoj kući - rekao je Šuker braneći se od Hloverkinog pokušaja.

Jedno Otvoreno ostat će upamćeno i po ispadu Zdravka Mamića, koji je drugom gostu u emisiji, Berislavu Jeliniću, uredniku Nacionala, rekao: "Ja sam čuo da vi u redakciji pušite jedan drugom ispod stola."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a