Obavijesti

News

Komentari 10

Mačić zapeo u zidu šivaonice, vatrogasci bušili zid da izađe...

Mačić zapeo u zidu šivaonice, vatrogasci bušili zid da izađe...
11

Vlasnica šivaone čula mijaukanje i shvatila da ima macu u zidu. Nakon velike akcije spašavanja, mačak je privučen van uz muziku mijaukanja drugih maca. Ime mu je Srećko

VIDEO

Prvo sam u petak čula neko mijaukanje, ali sam mislila da je preko kod susjeda jer su zidovi tanki, u subotu kad sam došla sam opet čula i u panici shvatila da je zapravo mačić u zidu odmah do mog šivaćeg stola, ispričala je vlasnica šivaone. 

Mali mačić nekako je zapeo između dva knaufa u zidu u Velikog Gorici, vatrogasci su odmah došli po dojavi koja je bila u subotu u 9.13 sati, potvrdio je zapovjednik JVP-a Velika Gorica. 

Kako nam je vlasnica objekta ispričala tamo se nalaze njena radiona i odmah preko još jedna, kako je stara kuća između su se nalazila dva knaufa. Negdje se nalazila rupa u koju je mačić upao i zaglavio u zidu. 

- Zvala sam susjede i vlasnika kuće, nisam znala kako je to moguće i što da radim. Odmah nakon sam nazvala policiju i vatrogasce, oni su došli i sa svih strana su pokušali doći do mačića na što sam im na kraju rekla da samo probuše zid i izvuku mališana - nadodala je. 

Zapovjednik je rekao da je na teren izašlo jedno vozilo sa tri vatrogasaca, nakon par pokušaja da ju izvuku su morali probiti knauf zida. 

Nakon što su zid probili mačić je bio uplašen i nije htio izaći van. Prošlo je čak dva sata u pokušaju da ju vlasnica izmami s mlijekom i hranom. Zadnji pokušaj je bio zvuk mijaukanja koji je pustila preko mobitela. 

- Nisam znala kako da ga izvučem van više i onda sam se sjetila da pustim mijaukanje drugih maca preko YouTubea, stavila sam to dva metra od rupe i slušala kako polako izlazi i izviruje glavicu i onda ju izvukla - rekla je. 

Mališan je vrlo malen, možda star dva do tri tjedna, još se ne zna da li je muško ili žensko, ali danas ide kod veterinara. 

Mačić je dobio ime Srećko i trenutno je novi stanar Šivaone te pravi društvo vlasnici i doma. Već je dobio par ponuda da bude udomljen, ali vlasnica kaže kako je to bila sudbina i ne da ga nikome. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...