Obavijesti

News

Komentari 49

Mafijaški obračun zbog seksa: Srbin spavao sa ženom Talijana

Milano: Nakon što je otkrio da je član srpskog klana spavao s njegovom ženom, talijanski boss Tommaso Diac pozvao srpskog bossa Đukića na veliki obračun

VIDEO

Ubit ću ga, izrezati ga na komadiće i baciti svinjama. Uzmi dijete i idite na more. Iako je moj čovjek bio s njegovom suprugom, ja ću završiti ovaj rat, poručio je supruzi srpski boss Bojan Đukić (38).

Nasreću, razgovor je presrela milanska policija koja je dugo pripremala uhićenje srpskih i talijanskih mafijaša. Nakon što je otkrio da je manje poznati član srpskog klana spavao s njegovom ženom, talijanski boss Tommaso Diac pozvao je Đukića i njegova pomoćnika Dejana Džolića (22) da se obračunaju.

Pucali po parku: Srećom, nitko nije ozlijeđen

Sastali su se u jednom parku, a nakon izlaska iz automobila Tommasov čovjek je zapucao. Pukom srećom nitko nije ozlijeđen, iako su se susreli u blizini osnovne škole, gdje su se u tim trenucima nalazile stotine djece.

Nakon neuspjelog obračuna talijanska policija uhitila je spomenuti trojac i još neke članove oba klana. Tek nakon uhićenja otkrili su da je razlog susreta zapravo bila odmazda zbog ljubavne afere. Inače, policija je prisluškivala razgovore srpskih mafijaša u kojima su otvoreno pričali o svojim planovima. Tad su odlučili požuriti s akcijom uhićenja kako bi spriječili krvoproliće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...