News

Komentari 76

Majka će morati u zatvor jer kćerke ne žele ići sa ocem

Majka će morati u zatvor jer kćerke ne žele ići sa ocem

Majku će zatvoriti ako ne plati kaznu jer kćeri ne žele provoditi vrijeme s ocem nakon brakorazvodne parnice. Curice su bolesne, a majka brine zbog svega

Ne znam što će biti s mojim bolesnim kćerima, jer će me sljedeći tjedan vjerojatno strpati u zatvor. Bivši muž me tužio jer ima pravo viđati djecu nakon brakorazvodne parnice, ali one ne žele ići s njim. Starija je imala 11 i pol godina kad sam kući došla u modricama, a i nju je udario prije toga. Nije se brinuo za njih ni za njihovo zdravlje. Mlađa (8) ima bolesne bubrege, a starija (13) celijakiju i dijabetes. One ne žele kontakt s ocem. Dolazio je po njih, no one nisu htjele s njim nigdje. I što da radim - priča splitska policajka Dijana Gudelj (41).

Sudac je presudio da mora platiti 5000 kuna kazne zbog toga. Ako ne plati, kaže, mora u zatvor, a ako ni tada ne plati, kazna raste na 20.000 kuna.

- Moj bivši suprug je bio šef Odjela općeg kriminaliteta i uvjerena sam da mu suci i kolege policajci idu niz dlaku - ogorčena je Dijana.

- Starija kći je svjedočila na sudu da ju je pljusnuo. Sudac je to unio u zapisnik kao strožu odgojnu mjeru - kaže Dijana. Pita se kako da natjera djecu da provode vrijeme s ocem.

Najčitaniji članci