Obavijesti

News

Komentari 11

'Majka me uvjerila da imam rak i distrofiju. Zato smo ju ubili...'

'Majka me uvjerila da imam rak i distrofiju. Zato smo ju ubili...'
1

Prijatelji i odvjetnici Gypsy Blanchard potvrdili su da ju je njezina majka Clauddine 'Dee Dee' Blanchard godinama držala zatočenu u njihovoj kući i govorila joj da je smrtno bolesna, a nije bila

VIDEO

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo." 

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

Nagovorila sam ga da mi ubije majku, svjedočila je Gypsy Blanchard (27) na sudu u četvrtak u Missouriju. Iako je sama za isti čin dobila 10 godina zatvora, njezinom dečku Nicholasu Godejohnu prijeti doživotna kazna. 

Prijatelji i odvjetnici Gypsy Blanchard potvrdili su da ju je njezina majka Clauddine 'Dee Dee' Blanchard godinama držala zatočenu u njihovoj kući. Osim toga, natjerala ju je da godinama bude u invalidskim kolicima, a svu njihovu okolinu uvjerila je da je Gypsy teško bolesna. 

Zbog toga je Gypsy imala vrlo malo formalnog obrazovanja. I dok su njezini prijatelji mislili da boluje od teške bolesti, Gypsy je zapravo bila zdrava, piše Daily Mail. 

Ona i Nicholas započeli su vezu 2015. godine, a upoznali su se na kršćanskoj stranici za dopisivanje. Svoje poruke prezentirali su sucu istrage. Godinu dana su planirali ubojstvo Gypsyne majke, a Nicholasovi odvjetnici na sudu su rekli da ima autizam, zbog čega nije znao što radi. 

Gypsy je bila prvi svjedok na suđenju i detaljno je opisala odnos sa svojom majkom. Ispričala je kako ju je majka navela da misli da ima mišićnu distrofiju, rak i druge teške bolesti. Tek je u svojoj 19. godini počela shvaćati da nije toliko bolesna koliko joj je majka govorila da je, a u zatvoru je shvatila da je savršeno zdrava. 

Rekla je sucu i poroti da ju je bilo strah reći doktorima da njezina majka laže. Ona ju je udarala i izgladnjivala, a jednom ju je čak i zavezala za krevet na dva tjedna kad je pokušala pobjeći. 

- Bojala sam se nje više nego ikog drugog - ispričala je Gypsy. 

S Nicholasom je uglavnom razgovarala i dopisivala se o seksu, ljubavi i zajedničkom životu. No njihove poruke postajale su sve mračnije i počeli su razgovarati o ubojstvu, ljepljivoj traci i noževima. Imali su svoje "mračne strane" i poticali su ih, rečeno je na sudu. 

- Učinio sam to jer me Gypsy zamolila. Mislila je da je to jedini način da nas dvoje budemo zajedno - kazao je Nicholas na sudu. 

Da je 'Dee Dee' ubijena prijavili su njezini prijatelji koji su na Facebooku vidjeli čudnu objavu. 

- K***a je mrtva - pisalo je. Objavu je napisala Gypsy koja se pravila da je Nicholas. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...