Obavijesti

News

Komentari 163

Majka okrutnog napadača: Moj sin nije monstrum...

Majka okrutnog napadača: Moj sin nije monstrum...
5

Nasilničke trojke su se svi bojali, a otac jednog napadača ne zna zašto se njegov sin s dvojicom satima iživljavao nad nemoćnim dječakom (14)

VIDEO

Svi se ponašaju kao da smo najveći monstrumi. Novinari su nas razapeli i osudili. To je strava! Šokirana sam, zar se ne vidi na meni, jedva je izustila majka 16-godišnjeg dječaka, koji su prošli četvrtak zajedno s dvojicom 15-godišnjaka brutalno pretukao 14-godišnjaka na autobusnoj postaji u Sesvetama.
Podsjetimo, trojica su između 18.40 i 19.15 sati, šakama satima udarali dječaka i glavom mu udarali u stup javne rasvjete. Odveli su ga autobusom u Ninsku ulicu i nastavili tući. Ostavili su ga da leži krvav i u bolovima, a nitko mu nije pomogao.
- Da mu je barem pomogao, odveo ga u Dom zdravlja nakon svega što su mu napravili... Ovako, ostavio ga je na ulici. K’o psa. Stalno mi je pred očima slika tog dečka, sve na svijetu bih dala da se to nikada nije dogodilo - priča majka napadača. Dodala je kako ni ona, ni suprug ne bježe od odgovornosti te da njezin sin, ako je kriv, treba biti kažnjen. Ispričala je da sina nije vidjela, otkad ga je policija odvela u pritvor u Remetinec. Rekli su joj da će s pobrinuti da joj sin ostane što duže zatvoren.
- Moj sin nikad nije pravio probleme nikome. S drugom dvojicom dječaka družio se povremeno. Ni sam ne znam koliko su oni svjesni što su napravili. Zapravo, vjerujem da tek sad dolaze k sebi. Ja sam sinu i još jednom jednom kazao da je to što su učinili pokušaj ubojstva i da je to tek malo blaže od onog najgoreg, ubojstva - kaže otac 16-godišnjaka. Roditelji pričaju kako je dječak završio osnovnu školu i upisao srednju školu u Zagrebu. Svaki dan je odlazio ujutro i vraćao se nakon nastave kući. Tek kada su ih nazvali iz škole i pitali jesu li ispisali sina, roditelji su shvatili da dječak nije nikada bio na nastavi.
- Ispisali smo ga iz škole, a on nam je kazao da bi htio biti profesionalni vozač. Vodili smo ga u savjetovalište, na testiranje od droga. Nalazi su bili negativni - govore roditelji. Uplakana majka priznaje kako ne poznaje žrtvu svog sina, kao ni njegove roditelje.
- U mislima sam se već tisuću puta ispričala njegovoj mami i ostaloj obitelji. Da, htjela bih joj reći koliko mi je žao, a ne mogu se ni staviti u njezinu poziciju, ne mogu znati kako joj je - jeca žena i dodaje da nikome od rodbine nisu rekli da je njihov sin uhićeni nasilnik. Nekoliko ulica dalje od njihova doma kuća je uhićenog 15-godišnjaka. Otac mu je ne tako davno umro, živi s majkom i bakom.
- Ne, ne znam što bih rekla. Snaha kaže da on ništa nije učinio, njega su zvali na telefon, da dođe na stanicu. Strašno je ako to nije napravio, još strašnije ako jest - rekla je baka. Susjedi iz Brestja tvrde da su napadače često viđali zajedno. Znaju ih kao jako problematičnu djecu.
- Ne dao Bog nikome takve propasti! Šetaju oko škole umjesto da idu u nju - rekla je susjeda koja poznaje obitelji dječaka. Nije željela otkriti identitet jer ju je strah. Djeca iz Sesveta koja znaju agresivne mladiće složila su se sa susjedom. Govore kako su oni oduvijek stvarali nered.
- Nakon što su pretukli ovog dječaka po Sesvetama su se hvalili da su namlatili jednog sedmaša. Ne možemo vjerovati da bi bilo tko učinio takvo što. Nisu ni svjesni kakvu su strahotu napravili. Cijele Sesvete ih se boje i u mislima su sa ovim nesretnim dječakom. Nadamo se da će se brzo oporaviti - rekli su učenici srednje škole iz Sesveta. Majka pretučenog dječaka rekla je da on u srijedu izlazi iz KB-a Dubrava, u kojoj je na liječenju od četvrtka.
- Puno je bolje. Splasnule su mu otekline po licu. Ali i dalje je u velikom strahu. Mislim da će se kući osjećati sigurnije s bratom i sestrom - rekla je zabrinuta majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 163

VIDEO

VIDEO Strašna oluja na istoku Hrvatske: Tuča kod Županje, na A3 stajali ispod nadvožnjaka
LED VELIČINE LJEŠNJAKA

VIDEO Strašna oluja na istoku Hrvatske: Tuča kod Županje, na A3 stajali ispod nadvožnjaka

Jaka tuča, veličine lješnjaka, pogodila je područje Županje: 'Sve je trajalo pet minuta, udarala je jako u prozore i krov kuće'

VIDEO Pogledajte oluju na karti, u Dalmaciji već počelo: 'Nebo i zemlja se spojili. Pala je i tuča'
GRMI I SIJEVA

VIDEO Pogledajte oluju na karti, u Dalmaciji već počelo: 'Nebo i zemlja se spojili. Pala je i tuča'

ZADAR - Spojilo se nebo i zemlja, struja mi je čak dva puta 'blicnila', rekla nam je čitateljica koja je poslala video tuče kod Zadra. Promjenjivo oblačno te nestabilno. Mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom, a lokalno je moguće i grmljavinsko nevrijeme. Prema večeri postupno smirivanje i djelomično razvedravanje, ponajprije na jugu. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni, uz pljuskove prolazno pojačan. Na Jadranu će puhati jugo te sjeverozapadnjak, kratkotrajno i jak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 24 °C, prognoziraju iz DHMZ-a. Za osječku regiju i dalje je na snazi narančasti meteoalarm. Prema podacima sa stranice rain-alarm.com, oblačni sustav širi se iz Dalmacije prema sjeveru i istoku Hrvatske.
Iva (13) je u kolicima, baka (70) vratila se na posao da joj može plaćati terapije: 'Ne odustajem'
TUGA KRAJ ZADRA

Iva (13) je u kolicima, baka (70) vratila se na posao da joj može plaćati terapije: 'Ne odustajem'

Iva (13) je u kolicima i teško govori. Majka joj je poginula u nesreći, a otac preminuo. O njoj sad brine baka Senka (70). Treba im pomoć za terapije