Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Majka ostavila novorođenče u kontejneru, snimila je kamera

Novorođenu bebu je zamotala u pokrivač i ostavila u vreći kraj smeća. Brzo se odvezla dalje, a prolaznici nisu primijetili ništa čudno. Par sati nakon, smetlar je uočio bebu i odmah pozvao sve službe...

Foto: screenshot/
30 komentara

Žena (29) s Tajlanda ostavila je novorođenče u kontejneru i odvezla se dalje s motociklom. 29-godišnjakinja, koju lokalni mediji nazivaju 'Waraporn', rodila je dijete u srijedu u svom stanu u mjestu Samut Prakan. Potom se odlučila riješiti djeteta, piše Daily Mail.

Nadzorne kamere snimile su je kako se dovezla do kontejnera motociklom, zajedno s još jednim djetetom. Novorođenu bebu je zamotala u pokrivač i ostavila je u vreći kraj smeća. Brzo se odvezla dalje, a prolaznici nisu primijetili ništa čudno. Par sati nakon, smetlar je uočio bebu i odmah pozvao sve službe. Hitna služba je odvela bebu u bolnicu iz koje javljaju da je dijete u dobrom stanju.

Policija je počela istraživati slučaj, a istraga ih je dovela do majka djeteta koju su pronašli u teškom fizičkom stanju. Odveli su ženu u bolnicu zbog jakog krvarenja nakon poroda. Policiji je sve priznala. Rekla je kako ima četvero djece i kako ne može priuštiti i peto. S obzirom da nije imala dovoljno novca za hranu, kako kaže, ostavila je dijete u nadi da će ga netko pronaći i uzeti.

- Moj muž je vozač. Zarađuje samo 250-318 dolara mjesečno i to nije dovoljno za veliku obitelj - kaže Waraporn.

- Nisam ga htjela ubiti. Rodila sam ga u toaletu i sama odrezala pupčanu vrpcu. Nisam ga htjela ubiti. Ostavila sam ga tamo u nadi da će ga netko pronaći tko se može brinuti o njemu. Bilo me strah da me netko ne vidi pa sam brzo pobjegla s mjesta. Žao mi je zbog toga što sam učinila - dodala je.

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Message