Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Majka se vratila kući s posla i u sobama pronašla mrtve kćeri

Policija u Münchenu sumnja da je curice stare osam i 11 godina netko ubio. Trupla su odvezli na obdukciju. Nakon nje će imati više informacija o smrti djevojčica

merkur-online.de
Foto: merkur-online.de
26 komentara

Majka (41) se u četvrtak oko 5 sati vratila s posla iz lokalne pivnice u Kraillingu pored Münchena. U sobama je pronašla mrtve kćeri, prenosi Bild.

Odmah je nazvala policiju i hitnu pomoć, koji kad su došli nisu mogli učiniti ništa osim potvrditi smrt djevojčica starih osam i 11 godina. Policija je izolirala područje od 25 metara oko kuće, a forenzičari su počeli prikupljati dokaze. Čak 35 policajaca odmah je počelo raditi na slučaju, a policijski helikopter je pretražio područje oko kuće. 

U Kraillingu živi oko 8000 ljudi,  a zločin je šokirao stanovnike inače mirnog mjesta. 

- Uvijek sam mislio kako živimo na blaženom otoku - rekao je potreseni stanovnik . 

Tijela djevojčica prebačena su na Zavod za medicinu u Münchenu. Glasnogovornica policije u Münchenu je izjavila kako sumnjaju da je djevojčice netko ubio. 

Najprije se pojavila informacija kako policija sumnjiči oca djevojčica, no policija je to demantirala i objavila kako još nemaju sumnjivca. 

Majka i otac djevojčica su se navodno rastavili, a žena je živjela s kćerima i dečkom. Otac je djevojčice redovito viđao. U vrijeme ubojstva djevojčice su bile same u kući jer su mama i dečko radili. 

Možda vas zanima i ovo:
Message