Obavijesti

News

Komentari 72

Majka monstruma: Ako je moj sin ubio, neka odsluži kaznu

Majka monstruma: Ako je moj sin ubio, neka odsluži  kaznu
3

Tijana Jurić nestala je 26. srpnja. Njezino tijelo je nađeno zakopano kod Sombora. Policija sumnja da ju je ubio mesar Dragan Đurić. Majka ubojice još je u šoku

VIDEO

Makivija Đurić, majka Dragana Đurića koji je monstruozno ubio Tijanu Jurić, odbija povjerovati da je njezin sin bio u stanju počiniti takav zločin jer je uvijek bio miran i povučen.

- Saznala sam jučer kad sam došla s posla. Nitko me nije obavijestio da je Dragan uhićen, otključala sam vrata kuće i zatekla kaos, kao i da nema pištolja u kući. Prvo sam pomislila da se otišao ubiti - rekla je za Telegraf.rs majka ubojice.

- Ništa nije ukazivalo na to da bi mogao napraviti tako nešto. Bio je dobar i pošten, brinuo je o meni, samo nije imao novca. Ne mogu vjerovati da je to učinio moj sin - rekla je uplakana majka koja dodaje da joj je žao što je Tijana ubijena.

Makivija smatra da njezin sin treba odgovarati za svoja djela i odležati kaznu koju dobije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zajedno sa sinom živjela je u obiteljskoj kući u Surčinu, kao podstanar. Tvrdi da ga nije školovala jer nije imala novca. Kako piše Telegraf, Dragan se nije ni s kim družio, osim s majkom i sestrom kod koje je i bio na odmoru.

Tijana je otišla po majicu i nije se nikad vratila

Tijelo 15-godišnje Tijane Jurić iz Subotice koja je nestala prije 13 dana, pronađeno je oko ponoći zakopano u okolici Sombora. Kako neslužbeno doznaje RTS, ubojica je odveo policiju do mjesta gdje je zakopao njezino tijelo. Policija sumnja da ju je oteo i ubio mesar Drago Đurić iz Surčina koji je uhićen sinoć.

Djevojku iz Subotice u Vojvodini posljednji put su vidjeli živu u subotu 26. srpnja u blizini Sportskog centra Rata u Bajmoku. S prijateljima je gledala nogometnu utakmicu. Kada je turnir završio krenula je kući u pratnji dvoje prijatelja, ali se u jednom trenutku vratila na igralište po majicu koju je zaboravila. Tada je nestala. 

Prijatelji su je čekali no nije se vraćala. Sat vremena tražili su je svuda oko igrališta, a potom u 1.30 sati njezin nestanak prijavili policiji. Pronašli su njezinu tenisicu i umjetni nokat pa je policija zaključila da je oteta. Ona je imala mobitel sa sobom. Posljednji signal s Tijanina mobitela lociran je sat ili sat i pol nakon nestanka dva kilometra od granice s Mađarskom. Počela je velika potraga koja je na kraju završila u srijedu oko ponoći kada je pronađeno zakopano tijelo tinejdžerice. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a