News

Komentari 320

Majku troje djece u svom domu ubili njeni psi: 'Rastrgali su je!'

Majku troje djece u svom domu ubili njeni psi: 'Rastrgali su je!'

'Stvarno ne znamo što je moglo isprovocirati pse da toliko polude. Neki kažu da su čuli svađu, ali nikad ne znaš. Ni ti psi nikad nisu ranije radili probleme nikome', ispričao je jedan od susjeda.

Susjedi majke troje djece koja je umrla nakon što su je napali vlastiti psi u britanskom Cheshireu otkrili su kako su je pokušali spasiti, ali bezuspješno.

Elayne Stanley (44) pronađena je s teškim ozljedama, a nedugo zatim umrla je na mjestu nesreće - i to u svojoj dnevnoj sobi u Widnesu.

Susjedi kažu da su je napali upravo njeni psi, mješanci mastifa imena Billy i DJ.

Njeno troje prestrašene djece - 22-godišnja kćer Louise i blizanke od 12 godina nisu bile u prostoriji kada su psi napali svoju gazdaricu.

- Jedva sam uspio maknuti pse s nje. Bili su ogromni. Pokušavao sam ih maknuti svojim alatom, to nije upalilo, a onda sam bacio cigle na njih. Uspio sam ih skinuti - ispričao je susjed prezimena Rees.

- Psi su na kratko pobjegli u vrt, a ja i drugi susjed smo pokušavali prekriti njene otvorene rane ručnicima. Pokušao sam ženi dati i umjetno disanje dok ne dođe Hitna pomoć - dodao je susjed.

Drugi susjed kaže kako je vidio kako psi napadaju Elayne iz dvorišta.

- Psi su je vukli posvuda, vriskovi su bili strašni - kazao je.

Psi, za koje se ne misli da su zabranjena pasmina, progonili su i policajce kada su stigli na mjesto događaja. Jedan od pasa je upucan s dva metka, a drugog su nekako uspjeli smiriti. Sada je u sigurnosnom kavezu.

Policija je priopćila kako nikoga neće uhititi jer su psi bili legalno kupljeni i živjeli na adresi vlasnice. Svi susjedi za ubijenu majku kažu da je bila prekrasna osoba i da im je žao njene djece.

- Stvarno ne znamo što je moglo isprovocirati pse da toliko polude. Neki kažu da su čuli svađu, ali nikad ne znaš. Ni ti psi nikad nisu ranije radili probleme nikome - ispričao je još jedan od susjeda.

Slučaj je trenutno u fazi istrage.

Najčitaniji članci