Obavijesti

News

Komentari 83

Maletić: Možda ću se kandidati, razmislit ću i odlučiti uskoro

Mislim da nema tu sad nekih favoriziranja. Svatko će odlučiti kad vidi sve kandidate koga će zaista podržati i za koga će glasati - rekla je HDZ-ova Ivana Maletić...

VIDEO

Nacionalno vijeće HDZ-a odlučilo je da će se 17. srpnja provesti unutarstranački izbori po načelu 'jedan član - jedan glas', a o detaljima je za Novu TV govotila HDZ-ova Ivana Maletić.

Rekla je da će razmisliti o svojoj kandidaturi za čelnicu HDZ-a:

- Danas smo otvorili taj proces nominiranja kandidata, definirali način na koji će se birati predsjednik i ja ću u sljedećih nekoliko dana razmisliti bi li bilo korisno za stranku i za mene, i važno i potrebno, da sudjelujem u procesu unutarstranačkih izbora za predsjednicu.

Na pitanje zašto joj treba nekoliko dana odgovorila je kako inače voli analizirati i detaljno razmisliti o svemu. 

- Odlučit ću temeljem današnjih odluka, i donijeti i moju osobnu. Mislim da nema tu sad nekih favoriziranja. Svatko će odlučiti kad vidi sve kandidate koga će zaista podržati i za koga će glasati - rekla je Maletić.

Upitana je li HDZ trebao ranije napraviti korake poput odlaska Tomislava Karamarko kazala je kako nikad nije kasno i dodala:

- Za dobre odluke je uvijek dobro vrijeme. Možda da se nešto dogodilo drugačije prije, ali sad – kad bi bilo da je bilo – mislim da nema potrebe o tome na taj način razgovarati - rekla je Maletić napomenuvši da je Karamarko časno odstupio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa