Obavijesti

News

Maloljetnik koji je sudjelovao u napadu na beskućnika: "Jako mi je žao, sram me zbog svega"

Maloljetnik koji je sudjelovao u napadu na beskućnika: "Jako mi je žao, sram me zbog svega"
1

Zagrebačka policija još utvrđuje okolnosti nasilja prema beskućniku te ima li elemenata za kaznenu ili prekršajnu prijavu protiv mladića. U srijedu su razgovarali s beskućnikom

VIDEO

I dan nakon objave snimke na kojoj dva mladića gnjave beskućnika te ga jedan grubo odguruje, ne stišavaju se reakcije javnosti.
Zagrebačka policija i dalje utvrđuje sve okolnosti događaja, kao i ima li u postupanju mladića elemenata kaznenog djela ili prekršaja. Dosad su policajci identificirali i obavili razgovor s mladićima koji su sudjelovali u događaju, a tijekom jučerašnjeg dana prikupljali su informacije i od 58-godišnjeg Marijana Majcelića zvanog Febo iz zagrebačkog Podsuseda.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Mladići koji su napali beskućnika su se ispričali 01:10

Pronaći mladiće zapravo je bio lakši dio posla. Naime, jednog od njih osobno je policiji prijavila majka čim je vidjela snimku i doznala što se dogodilo. Kako neslužbeno doznajemo, mladići su policajcima ispričali da su na Marijana naletjeli u nedjelju navečer ispred Konzuma u zagrebačkom Podsusedu. Tvrde da ih je bilo četvero, a ne sedam, kako nam je Marijan ispričao. Kažu i da ih je isprovocirao opsovavši im majku.

Svjesni su da su se trebali okrenuti i otići te da njegova psovka ne opravdava njihovu reakciju. Pojasnili su i da je mladiću koji je oba puta gurnuo beskućnika preminula majka, zbog čega je boravio u domu za djecu.

Marijan u padu, nasreću, nije ozlijeđen, a jedan od mladića pomogao mu je kasnije podignuti kutiju i pokupiti stvari s poda.
Suočeni s posljedicama svojih postupaka, obojica mladića ispričala su se na društvenoj mreži.

Okrutni maloljetnici napali beskućnika i sve snimili: 'Bilo ih je 7, nisam mogao protiv njih'
Okrutni maloljetnici napali beskućnika i sve snimili: 'Bilo ih je 7, nisam mogao protiv njih'

- Shvatio sam što sam napravio. Htio sam ispasti mangup na krivi način. Molim vas da mi oprostite, zbog ovoga ću još dosta dugo hodati pognute glave jer sam osramotio cijelu svoju obitelj i prijavljen sam od strane svojih doma. Ako treba, ispričat ću se tom čovjeku javno i ljubiti mu noge jer sam shvatio da sam pogriješio i ne želim probleme jer ih već imam dosta - napisao je jedan. Spreman je odgovarati za svoje postupke. Drugi mladić također kaže da nije bio svjestan što radi i da je bio u alkoholiziranom stanju. Navodi i da prima prijetnje te smatra da to ništa neće riješiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...