Obavijesti

News

Komentari 6

Maras kontra Zokija: Odluka o promjeni kandidata bila je kriva

Maras kontra Zokija: Odluka o promjeni kandidata bila je kriva
1

Kandidati Davor Bernardić, Gordan Maras i Mirando Mrsić uoči unutarstranačkih izbora u nedjelju bili su na sučeljavanju Media servisa. Svi su uvjereni u pobjedu

VIDEO

Trebaju li zagrebačkom SDP-u promjene, kako biti bolji u Zagrebu od aktualnog gradonačelnika Milana Bandića i imaju li podršku premijera Zorana Milanovića, pitanja su na koja su uoči unutarstranačkih izbora u zagrebačkom SDP-u u sučeljavanju Media servisa odgovarali kandidati Davor Bernardić, Gordan Maras i Mirando Mrsić

Svi su uvjereni u svoju pobjedu, a Mirando Mrsić je istaknuo kako smatra da je upravo on taj čovjek koji bi trebao pobijediti. Gordan Maras je kazao kako je uvjeren da će on biti izabran, a Davor Bernardić kaže kako je potpuno uvjeren u pobjedu zbog snažne podrške ljudi iz stranke.

Svaki od kandidata ima za cilj jedinstvo stranke, a Maras i Mrsić Bernardiću su pripisali da je tijekom svoje kampanje išao u suprotnom smjeru. 

Maras: Kriva je odluka što smo mijenjali kandidata

- Kritizirati vlastitu Vladu i ministre koji provode reforme i na tome graditi svoju pobjedu u SDP-u je kontraproduktivno i kontra stranke - kazao je Mrsić. Kandidati u utrci za zagrebački SDP osvrnuli su se i na protekle lokalne izbore.

- Nažalost, kada se dogodila promjena kandidata, nitko više nije mogao dobiti te izbore u Zagrebu - istaknuo je Bernardić. Maras je zaključio kako je siguran da je kriva odluka što su promijenili kandidata, a siguran je da ne bi pobijedili ni da je Bernardić ostao kandidat. Svi kandidati su istaknuli kako sada znaju kako biti bolji od aktualnog gradonačelnika Milana Bandića.

'Bandić je šampion u tome da se okolo šeće i pravi se da dela'

- Moramo jasno artikulirati naše stavove i građani će nas tada vidjeti kao alternativu Milanu Bandiću. Kada to postignemo, dobit ćemo izbore u Gradu Zagrebu - zaključio je Mrsić.

- Od Milana Bandića se ne može biti bolji ako okolo šećeš i praviš se da delaš, jer je on u tome šampion - istaknuo je Maras.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...