Marić: 'Maras je prevršio svaku mjeru. Ovo je javno blaćenje!' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 223

Marić: 'Maras je prevršio svaku mjeru. Ovo je javno blaćenje!'

Marić: 'Maras je prevršio svaku mjeru. Ovo je javno blaćenje!'
1

Razmislit ću o konkretnim aktivnostima. Neću s njim polemizirati. U Saboru sam mu već nekoliko puta argumentirano odgovorio. Razumijem što je politička arena, ali ovo je značajno ispod pojasa, kaže Marić

VIDEO

Nakon što je zastupnik SDP-a Gordan Maras u srijedu u Saboru teško optužio ministra financija Zdravka Marića da je lagao cijelo vrijeme jer je navodno znao za probleme u Agrokoru, ministar Marić mu je ekspresno odgovorio.

- Vidjet ćete prezentaciju, ja isto imam taj dokaz. Nije to specijalan dokaz, to je prezentacija. Isto stoji u prezentaciji za 2015. i 2016. To nije tijelo koje nalaže bilo kojoj instituciji, odnosno regulatorima da nešto čine. Naprotiv, regulatori čine to Vijeće. Ne vidim koja je poanta tih upozorenja. Nikad se na tom Vijeću ne spominju pojedini primjeri. Inače što se tiče istupa gospodina Marasa, mislim da je prevršio svaku mjeru. I u javnosti govori o tome, radi se o javnom blaćenju i obezvređivanju mene osobno. Razmislit ću o konkretnim aktivnostima. Mislim da je prevršio svaku mjeru. Neću s njim polemizirati. U Saboru sam mu već nekoliko puta argumentirano odgovorio. Razumijem što je politička arena, ali ovo je značajno ispod pojasa - poručio je Marić. 

Podsjetimo, Maras je u Saboru rekao: 'Pitam DORH jeli problem da povjerenstvo istraži tko je pisao Lex Agrokor, te kredit koji je HBOR dao koncernu dva mjeseca prije nego je zapao u probleme i kada je ministar financija Zdravko Marić govorio da je sve u redu. Iz izvještaja Vijeća za financijsku stabilnost iz 2016. u kojem se ministra financija upozorava na problem Agrokora. Ministar je tijekom 2016.  obaviješten o problemu Agrokora, lagao nas je cijelo vrijeme i sada vidite zašto HDZ ne želi da se o tome raspravlja. Agrokor je jednako HDZ'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 223

VIDEO

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija:  Prošlo je dosta vremena otkad je umro
UŽAS U ZAGREBU

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija: Prošlo je dosta vremena otkad je umro

U petak navečer policija je u stanu na Trešnjevci pronašla tijelo muške osobe. Još nije poznat uzrok smrti...

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem
PRIČA O BARTULICI

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem

Plus+ Stephen Nikola Bartulica u devedesetima se pojavio u Hrvatskoj. Tada je počeo njegov uspon od Ministarstva vanjskih poslova do EU parlamenta
Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen
STRAVA KOD DUGOG SELA

Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen

Osumnjičeni 70-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, objavila je Policijska uprava zagrebačka.