Obavijesti

News

Komentari 31

Marić u isto vrijeme imao dva ročišta: Nije došao ni na jedno

Marić u isto vrijeme imao dva ročišta: Nije došao ni na jedno
1

Vlasniku zaštitarske kuće sudi se, podsjetimo, zbog prijetnji odvjetniku Peri Lozici i nedozvoljenog posjedovanja oružja. Marić je pak tužio novinarku zbog klevete

VIDEO

U nastavku suđenja Zlatku Mariću, vlasniku zaštitarske kuće Sokol Marić,  zbog prijetnji odvjetniku Peri Lozici i nedozvoljenog posjedovanja oružja u ponedjeljak je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu svjedočio policajac Valentino Šarac. 

On je s četvoricom kolega prisustvovao pretrazi Marićeva doma na Pantovčaku. Šarac, koji se na prošlom ročištu nije pojavio zbog bolesti, sudu je ispričao da je pretragu vodio kolega Hrvoje Čurić, te da on nije vidio nalog niti zna koja je adresa u njemu navedena.

- Došli smo tamo na Pantovčak. Ispred kuće nas je čekao Marićev vozač, uveo nas unutra i odveo u gostinjsku kuću. Onda je Čurić upoznao gosp. Marića s njegovim pravima te ga pozvao da dragovoljno izruči oružje. Marić je potom s dvojicom kolega otišao u drugu kuću. Vratili su se s puškama i streljivom - kazao je Šarac. 

Podsjetimo, policija je kod Marića pronašla četiri automatske puške i 400 komada streljiva. Obrana tvrdi da je pretraga nezakonita jer su policajci imali nalog suda za pretres kuće na adresi Pantovčak 190, a oružje je pronađeno na broju 188. Policajci su na suđenju priznali da su pretraživali "krivu kuću" za koju "nisu imali nalog", no tvrdili su da su mislili da je riječ o dva objekta na istoj adresi.

Sljedeći put trebao bi svjedočiti optuženi, nakon čega će sutkinja odlučiti je li potrebno otići na mjesto pretrage i uvjeriti se kako ta dva objekta izgledaju.

Marić, koji se na današnjem ročištu nije pojavio, imao je u isto vrijeme na istom sudu još jedno suđenje. U tom postupku on tuži novinarku zbog klevete. 

Iako se njima ispričao navodeći da ne može doći jer u isto vrijeme ima drugo suđenje, nije se pojavio ni na jednom ročištu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije