Obavijesti

News

Komentari 5

Objavili fotorobot ubojice 14 mjeseci nakon masakra obitelji

Objavili fotorobot ubojice 14 mjeseci nakon masakra obitelji
6

Francuski tužitelj rekao je kako nisu htjeli ranije objaviti fotorobot ubojice obitelji u francuskim Alpama kako se ne bi sakrio. Ipak, u 14 mjeseci nisu ga uspjeli pronaći

VIDEO

Francuska policija objavila je fotorobot ubojice britansko-iračke obitelji u Alpama prije 14 mjeseci. Neimenovanog vozača motocikla s kozjom bradicom vidjeli su brojni svjedoci, piše Daily Mail. Tužitelj Eric Maillaud konačno je pristao objaviti fotorobot muškarca koji je nosio kacigu i sunčane naočale

Podsjetimo, Saad al-Hilli (50), njegova supruga Ikbal (47) i punica Suhaila al-Allaf (74) ubijeni su u rujnu 2012. oko 160 kilometara od sela Daillon švicarskim vojnim pištoljem. Ubijen je i biciklist Sylvain Mollier (45). Masakr su preživjele Saadove dvije kćeri Zeena (4) i Zainab (7). Zeena se sakrila ispod majčina tijela. Zainab je teško ozlijeđena, no srećom u međuvremenu se oporavila. 

Među svjedocima su bila tri šumara. Tužitelj sada mora objasniti zašto nije dozvolio objavu fotografije nakon ubojstva dok su svjetski mediji pratili priču. On tvrdi kako je imao 'strateške razloge'. 

- Nismo željeli da se sakrije - rekao je Maillaud. 

Tijela je pronašao bivši pilot Brett Martin koji se vozio na biciklu. Netom prije vidio je motociklista kako odlazi s mjesta tragedije. Bio je na crno-bijelom motoru odjeven u crno. Drugi svjedok ispričao je kako su muškarca zaustavile kolege zbog manjeg prometnog prekršaja. Naime, vozio se po predjelu gdje je zabranjen promet. Kolege su uspjele vidjeti djelić lica kada je podigao vizir. Blizu mjesta ubojstva svjedoci su vidjeli i BMW s volanom na desnoj strani. Vozio ga je proćelav muškarac tamnije kože. Sumnjaju kako je riječ o sudioniku. 

Nakon masakra policija je uhitila Saadovog brata Zaida al-Hillija (54). Sumnjali su da je naručio ubojstva. Pušten je uz jamčevinu, a tvrdi da je nevin. Britanska policija ispitivala ga je 25 sati, ali nije pristao otići u Francusku. Tvrdi kako je njegovo uhićenje rasističko. Francuzi sumnjiče njega jer je prije ubojstva komunicirao s nekim u Rumunjskoj, a vjeruju kako je tamo naručio ubojicu. 

Zaid je uvjeren kako francuska policija nije obavila dobar posao te da je meta zapravo bio biciklist, a ne njegova obitelj. Tvrdi kako je Mollier bio u sukobu sa svojom bogatom obitelji. 

Nakon ubojstva nikada nije objavljena Mollierova fotografija, a detalji njegova života drže se u tajnosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...