Obavijesti

News

Komentari 4

Maškarin: Kažu da je sve bilo u redu, a nemam nogu

Maškarin: Kažu da je sve bilo u redu, a nemam nogu
1

Komplikacija vam je kad, primjerice, tučete orahe i udarite se po palcu. To niste planirali, a desilo se, svjedočio je liječnik Miljenko Uravić

VIDEO

U slučaju protiv doktora Branka Popovića (44), operatera Miroslava Maškarina, na Općinskom sudu u Rijeci u petak su saslušani liječnici Arsen Depolo, Miljenko Uravić i Božidar Krstulović.
Oni su ponovili svoje iskaze, koje su dali i na građanskoj parnici kojom Maškarinovi traže odštetu. Doktor Uravić u sudnici je pokušavao objasniti razliku između pogreške i komplikacije posluživši se neobičnim primjerom.
- Komplikacija vam je kad, primjerice, tučete orahe i udarite se po palcu. To niste planirali, a desilo se - rekao je Uravić.
Miroslav Maškarin je primjer prokomentirao riječima: 'Ovisi koga se tuče. Boli onoga koji je udaren, a ne onoga koji udara'. Po izlasku iz sudnice kazao je kako se pita kuda sve to vodi i koji je cilj liječnicima.
situacija ponovi, ponovno učinio sve isto. - je sve što govore točno i ako je postupak operacije bio ispravan, zašto mi se onda sve ovo dogodilo? - komentirao je Maškarin. Popović je, pak, izjavio kakao bi da mu se, ne daj Bože, ovakva. Na kraju se porječkao sa svjedokom, anesteziologom Božidarom Krstulovićem.
- Pacijent je izgubio četiri do pet litara krvi. Morao sam brzo reagirati i nadoknaditi izgubljeno. Kolega, vi ste pokušavali zaustaviti krvarenje. Trudili ste se maksimalno, no krvarenje se nije moglo odmah zaustaviti. Ja sam morao pumpati krv, inače bi pacijent umro - odgovorio je Krstulović na Popovićevu primjedbu da je krvarenje bilo obilno jer se krv pumpala, a postojala je rupa na aorti. Suđenje se nastavlja 19. prosinca saslušavanjem vještaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa