News

Komentari 4

Uznemirujuća snimka iz BiH: Pretukli vlasnika kafića, ima prijelom noge i potres mozga

Uznemirujuća snimka iz BiH: Pretukli vlasnika kafića, ima prijelom noge i potres mozga

Navodno se jedan brat nedavno vratio s izdržavanja zatvorske kazne koju je služio 17 mjeseci, i još je na uvjetnoj slobodi zbog krijumčarenja veće količine droge

U noći s petka na subotu izbila je masovna tučnjava u centru Posušja, prenosi Ljubuški.net.

Tučnjava se dogodila u ugostiteljskom objektu, a jedan čovjek je teže ozlijeđen i još nekoliko ih je lakše ozlijeđeno. Teško je ozlijeđen vlasnik kafića koji ima potres mozga i prijelom noge.

Uznemirujuću snimku pogledajte ovdje.

- Nakon što je telefonski stigla prijava u PU Posušje oko 00.50 sati da je došlo do tučnjave u Lounge baru Viva, te da ima ozlijeđenih, pripadnici PU Posušje su izišli na mjesto događaja i zatekli veliki broj gostiju ispred bara, na cesti. Nered je već prestao, a glavni izazivači su pobjegli. Brzom razmjenom informacija i ophodnjom na terenu te iz izjava sudionika došli su do informacije o kome se radi - rekli su iz policije.

Radi se o trojici braće koji su se s mjesta udaljili Mercedesom imotskih registarskih oznaka.

Nešto nakon 1 sat iza ponoći, granični policajci na GP Osoje zaustavili su Mercedes u kojem su zatekli dvojicu za kojima se tragalo. Spomenutu braću M.G (30) i R.G (28) su zadržali do dolaska djelatnika PU Posušje koji su utvrdili njihov identitet, dok trećeg brata nisu pronašli u vozilu.

Kako kažu iz policije, trojica braće već su prije radila ovakve nerede. Prije pola godine su kažnjeni za narušavanje javnog reda i mira na benzinskoj pumpi "F1" u Posušju, a branili su se kako nisu odgovorni već su se samo branili od napada.

Navodno se jedan brat nedavno vratio s izdržavanja zatvorske kazne koju je služio 17 mjeseci, i još je na uvjetnoj slobodi zbog krijumčarenja veće količine droge. Drugi brat je trebao na izdržavanje zatvorske kazne u ponedjeljak i nije smio napustiti RH, te je vjerojatno ilegalno prešao granicu što policija tek treba utvrditi.

Najčitaniji članci