News

Komentari 71

Masovno cijepljenje preko reda? U ponedjeljak kontrola

Masovno cijepljenje preko reda? U ponedjeljak kontrola

Zbog sumnje da su se u KBC Zagreb preko reda cijepili članovi Uprave bolnice, državni službenici, supruge i djeca liječnika, ravnatelj Ante Ćorušić najavio je kontrolu liste cijepljenih za ponedjeljak

Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić rekao je u nedjelju da ne zna jesu li se predsjednica Upravnog vijeća Iskra Primorac i njezin suprug cijepili u KBC-u 'preko reda', a najavio je i kako će sutra prekontrolirati liste onih koji su kod njih cijepljeni te će je dostaviti HZJZ-u.

 - Ja zaista ne znam, a kad bih i znao, to ne bih smio reći zbog Uredbe o zaštiti podataka naših građana. Mi ćemo sutra prekontrolirati liste cijepljenih KBC-a Zagreb. Tu ćemo listu, po nalogu ministra, dostaviti HZJZ-u. Vidjet ćemo ima li odstupanja ili ne. Zasad nemam nikakvih saznanja da je gospođa Primorac cijepljena u okviru kvote KBC-a Zagreb - izjavio je Ćorušić za HRT.

Mediji danas pišu o navodnom masovnom cijepljenju 'preko reda' u toj vodećoj hrvatskoj bolnici, a osim predsjednice Upravnog vijeća i njezinog supruga, spominju se i visoko pozicionirani državni službenici te supruge i djeca liječnika.

Najčitaniji članci