Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Maturantima u Zagrebu je najslađe bilo 'ilegalno’ pivo

Zadnji dan škole sa zagrebačkim maturantima slavio je i Bandić u majici s natpisom: Zbogom škola. Nije mu smetalo što su ga polijevali vodom

Goran Jakuš
Foto: Goran Jakuš
12 komentara

Oko 30.000 maturanata iz cijele Hrvatske oprostilo se u petak od srednjoškolskih klupa. S pištaljkama, razglasima i pokojom vrećom brašna, zagrebački su se maturanti u 11 sati okupili na Trgu bana Jelačića. Gradonačelnika Bandića koji im je došao čestitati polili su vodom, a onda ga oduševili otplesavši Quadrillu. Položili su zakletvu o nenasilju i uputili se prema Bundeku.
U velikom šatoru, rasplesali su se uz energičnu glazbu koju je puštao DJ. Incidenata nije bilo. Policajci su morali upozoriti tek zaljubljeni par koji se uspio probiti do jezera. Oboje odjeveni, mladić i djevojka su se okupali. Spasilačka ekipa odmah je do njih došla čamcem i par se morao udaljiti od jezera. Iako na Bundek nisu smjeli unositi alkohol, mnogi su ipak “prošvercali” pivo. Na Bundeku su se mogli kupiti jedino bezalkoholna piva i sokovi, a mnogi su čekali u redovima za sendviče.
Zagrebačka policija privela je 18 maturanata na prekršajnu obradu zbog tučnjave i pijanstva. Oštetili su 4 tramvaja i autobus. Do 21.30 sati razišli su se s Bundeka.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message