Obavijesti

News

Komentari 96

Maturirala! Ena (19) je izašla iz bolnice i završila srednju školu

Maturirala! Ena (19) je izašla iz bolnice i završila srednju školu
4

I šašavica obranila maturu. Juuuuuupi. Sve se može kad se hoće!, poručila je Ena Šarac na Facebooku. Hrabra Ena se od 11. godine borila s tumorom na mozgu

VIDEO

Čestitam, završila si srednju školu, rekla mi je profesorica nakon što sam u ugodnom društvu i dobrom raspoloženju uspjela odgovoriti na sva njihova pitanja, rekla je u srijedu vesela Ena Šarac (19).

- Zahvalila sam joj, zgrabila svoju hodalicu i napustila razred. Žurila sam kući što prije obući majicu na kojoj piše ‘I’m good’, a kojom sam htjela poručiti svim mojim prijateljima da više nema razloga nositi majicu ‘I’m stressed!’, koju sam obukla prije obrane mature - priča Ena. Ona se od 11. godine borila s tumorom na mozgu. Zadnji put je bila u bolnici samo dan prije mature.

- Sinoć stigla svojoj kući, a sutra obrana mature. Nema odmora ni dana - oglasila se Ena na svojoj Facebook stranici, a nakon obrane mature brzo je svima poručila: 

- I šašavica obranila maturu. Juuuuuupi. Sve se može kad se hoće! 

Taj zadnji put provela je u bolnici 17 dana. Mislili su da je ponovno tumor, no, nasreću, nije. Krvarenje je posljedica Martefarina, lijeka koji se koristi za razrjeđivanje krvi, a koji je pila nakon operacije kuka prije nekoliko mjeseci i “ugradnje novih šarafa”. Čim je izašla iz bolnice, upoznala se i s roditeljima Nore Šitum, Ivicom i Đanom, koji su svakodnevno zvali i provjeravali kako prolazi njezin oporavak.

- Oni su neopisivi, zrače tako pozitivnom energijom! Ena i oni su se stalno grlili, a na kraju su joj poručili da ‘u njima ima nove druge roditelje’ - kaže mama Biserka. Zbog operacije kuka Ena je ove godine propustila upis na fakultet. 

- Ne želim da itko osjeti muke koje sam ja morala prolaziti. I zato ću se posvetiti djeci i njihovu što bezbolnijem putu kroz liječenje koje budu morali prolaziti - govori Ena.

Za nekoliko dana Ena mora ići na kontrolu kuka pa vaditi šarafe, potom ‘srediti’ stopalo, za dva mjeseca slijedi nova magnetska rezonancija... A uza to sve, njihova trošna kuća u Osijeku počela je puštati pod velikim kišama. Cijela obitelj će zimu provesti u podstanarstvu.

- Curi sa svih strana. Kuhinja. Dnevna soba. A u kupaonici i iz dimnjaka, pa je sve pocrnilo i otpada zid. Ma, ne daj Bože većeg zla! Seoba počinje - opisala je Ena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)