Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Međunarodni dan nestalih: I mi ćemo im se pokloniti siluetama

SIMBOLIKA: Povodom Međunarodnog dana nestalih, web i print izdanja 24sata bit će posvećeni nestalima u Domovinskom ratu, a siluete će objaviti i stotinjak hrvatskih uglednika, kao i predsjednica

16 komentara

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče...

Više od dva desetljeća dugu šutnju o sudbinama nestalih u Domovinskom ratu odlučili smo prekinuti u studenom 2016. godine. Od tada na svim platformama 24sata objavljujemo serijal “Nestali”.

U nepune dvije godine emitiranja uspjeli smo pokrenuti cjelokupnu hrvatsku i međunarodnu javnost kako bi se ova tragična situacija napokon riješila i nadamo se, probudili savjest ljudi da prijave svaku do sada prešućenu informaciju.

Redakcija 24sata nestalima u Domovinskom ratu poklonit će se i povodom Međunarodnog dana nestalih. Sva naša web i print izdanja objavljivat će fotografije sa zatamnjenim siluetama. To je simbolika izgubljenog života i čupanja iz obiteljskog okruženja. I stotinjak hrvatskih uglednika, među kojima je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, na svom će Facebook profilu sutra objaviti fotografiju sa siluetom.

Osim iskazivanja poštovanja prema nestalima i članovima njihovih obitelji, koji za njima već 27 godina tragaju, tim činom podupiru i naš serijal “Nestali u Domovinskom ratu”.

Pomozi nam u tome i podrži projekt. Postavi okvir na profilnu sliku na Facebooku.

Kako postaviti okvir na profilnu sliku:

1. Klikni na link
2. U desnom gornjem kutu upiši riječ 'Nestali'
3. Klikni na ponuđeni okvir
4. Spremi

ili uslikaj novu profilnu fotku s okvirom.

Partneri projekta:
Ministarstvo hrvatskih branitelja
Savez udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja

https://nestali.24sata.hr/

Tema: Nestali u Domovinskom ratu

Možda vas zanima i ovo:
Message