Obavijesti

News

Komentari 0

Međimurje: Pijan bježao policiji pa mu se pokvario automobil

Međimurje: Pijan bježao policiji pa mu se pokvario automobil
1

Policija je u optužnom prijedlogu Općinskom sudu u Čakovcu za okrivljenika predložila kaznu zatvora u trajanju do 60 dana te zabranu upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 3 mjeseca

VIDEO

Pijani vozač (54) s područja Belice je u ponedjeljak 20-tak minuta poslije četiri sata u Dekanovcu pokušao pobjeći policiji. Nakon što se nije zaustavio na znak policajca dao se vozilom u bijeg kroz obližnja međimurska naselja, pri čemu je načinio nemali broj prekršaja. No, njegovu avanturu „zaustavio“ je sam automobil zbog kvara.

Izmjereno mu je 2,41 promil alkohola, te je priveden u policijsku postaju. Međimurska policija je u optužnom prijedlogu Općinskom sudu u Čakovcu za okrivljenika predložila kaznu zatvora u trajanju do 60 dana te zaštitnu mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

Za preostale počinjenje prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 54-godišnji vozač sankcioniran je izricanjem novčane kazne u ukupnom iznosu od 4.100 kuna uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u ukupnom trajanju od 6 mjeseci.

Istra: Dobio kaznu 10.000 kuna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prometna je policija u nedjelju 28. lipnja oko 21 sat, u Ulici Brajdine u Medulinu kraj Pule, zaustavila automobil BMW zagrebačkih oznaka, a kojim je upravljao 21-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.97 promila. 

Kada su mu policijski službenici priopćili da je isključen iz prometa i da će ga smjestiti u policijske prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, muškarac je odbio postupiti po nalogu, te je uključio motor i pokušao napustiti mjesto događaja. Nije uspio u naumu jer su ga u tom suludom činu spriječili.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 21-godišnjaku je izdan prekršajni nalog kojim mu je izrečena novčana kazna od 10 tisuća kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Dobio dvomjesečnu kaznu zatvora

Dvomjesečnu kaznu zatvora i još, dodatnu, novčanu kaznu od 3000 kuna dobio je 28-godišnjak s područja Nove Gradiške, recidivist, višestruki počinitelj prekršaja u prometu.

Njega su prometni policajci PU brodsko-posavske u nedjelju 28.lipnja zaustavili na cesti u Starom Petrovom Selu dok je upravljao osobnim automobilom vidno alkoholiziran.  Policajci su pritom utvrdili da se radi o strancu s privremenim boravkom u RH, da je upravljao tehnički neispravnim vozilom, usto još i bez položenog vozačkog ispita, a otprije je evidentiran kao recidivist odnosno višestruki ponavljač težih prometnih prekršaja. 

- U ponedjeljak 29.lipnja 28-godišnjak je priveden u Općinski sud Slavonski Brod Stalna služba u Novoj Gradiški, proglašen je krivim, te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od tri tisuće kuna i kazna zatvora u trajanju od 60 dana. Policijski službenici su 28-godišnjaka predali u zatvor u Požegi-priopćila je PU brodsko-posavska. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS