Obavijesti

News

Komentari 6

Medved dao podršku Đogašu: 'Split s njim ima sigurnost'

Medved dao podršku Đogašu: 'Split s njim ima sigurnost'

Ocijenio je važnim da gradonačelnici prepoznaju prioritetna područja djelovanja u odnosu prema braniteljima, a to je, istaknuo je, kandidat HDZ- a Zoran Đogaš sa svojim timom

VIDEO

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u četvrtak je u Splitu podržao nestranačkog kandidata HDZ-a za gradonačelnika Zorana Đogaša te poručio građanima kako Split s njim ima sigurnost i osobu s jasnom vizijom razvoja.

Rekao je i da su u zadnjih šest godina napravili veliki iskorak u reguliranju statusa hrvatskih branitelja, ali i da još puno toga zajednički moraju učiniti zbog čega je, kako je rekao, važno da na razini gradova imaju ljude koji prepoznaju važnost hrvatskih branitelja.

Đogaš: 'Puljak laže, u manje od godine dana doveo je gradsku blagajnu do velikog minusa'
Đogaš: 'Puljak laže, u manje od godine dana doveo je gradsku blagajnu do velikog minusa'

Ocijenio je važnim da gradonačelnici prepoznaju prioritetna područja djelovanja u odnosu prema braniteljima, a to je, istaknuo je, kandidat HDZ- a Zoran Đogaš sa svojim timom.

"Drago mi je da kao zamjenik predsjednika HDZ- a i potpredsjednik Vlade mogu pozvati sve da u nedjelju daju svoj glas Zoranu Đogašu i time Splitu osiguraju sigurnost u perspektivi. Usmjerenost je Đogaša kao ozbiljnog i odgovornog čovjeka prema Splitu za razliku od njegovog protukandidata kojemu je ovo samo jedan proces uslijed raznih izbora, pa i onih koji dolaze, a riječ je o parlamentarnim i EU izborima", kazao je Medved.

'Kolika je cijena nerada? 1700 građevinskih dozvola manje'
'Kolika je cijena nerada? 1700 građevinskih dozvola manje'

Smatra kako Split s Đogašem ima sigurnost i čovjeka koji je dosadašnjim životnim pristupom, profesionalnim razvojem i odnosom prema poslu pokazao na koji način se treba odnositi prema dužnostima. Split zaslužuje sigurnog i odlučnog gradonačelnika s jasnom vizijom razvoja kojemu će težište biti prema standardu, naglasio je Medved.

"Bitno je izaći na izbore i Đogašu dati glas i tako Splitu osigurati perspektivu koja će garantirati sinergiju odnosa, a kako bi realizirali sve strateške programe i ciljeve", rekao je i dodao kako je to prilika Splićanima da, nakon nepotrebnih izbora, mogu vidjeti odgovornost, ozbiljnost i odlučnost.

FOTO Plenković s Đogašem stigao na Splitski festival
FOTO Plenković s Đogašem stigao na Splitski festival

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita Zoran Đogaš rekao je da i Grad može nešto učiniti za hrvatske branitelje, da se treba posebno voditi računa o osjetljivim i ranjivim skupinama - o djeci, kao i o mladima i starijima, te osobama s invaliditetom, a posebno o braniteljima.

"Branitelji zaslužuju sve za doprinos svojim obiteljima, gradu i državi. Nekoliko je tema koje u Gradu možemo napraviti za naše branitelje. Razmišljamo o ponovnom otvaranju Ureda o braniteljima, ali i o tome da stambeno zbrinjavanje branitelja još uvijek nije gotovo što je žalosna činjenica i moramo napraviti sve na tom tragu", rekao je. Istaknuo je i da braniteljima mogu pružiti i zdravstveni nadstandard, odnosno zdravstvenu skrb malo veću od uobičajene, bez lista čekanja koje su ponekad jako duge. "Ali i da u Gradu vidimo pločice s imenima poginulih branitelja", kazao je Đogaš.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca