Obavijesti

News

Komentari 553

Mercedes iz stravične nesreće vozio je Marin Kamenički (20)

Mercedes iz stravične nesreće vozio je Marin Kamenički (20)
7

Kamenički je bivši savjetnik uprave radija Enter Zagreb. Također, on je predsjednik udruge Karlo Klaić koja je povezana s auto-moto manifestacijom "Kec na desetku"

VIDEO

Marin Kamenički (20) vozio je prema neslužbenim informacijama Mercedes C 63 AMG koji je u četvrtak navečer na zagrebačkoj Ilici jurio cestom, prešao na  suprotnu traku te se frontalno sudario s drugim automobilom.

Poginule su dvije žene, a troje ljudi je ozlijeđeno. Među ozlijeđenima je i Kamenički. 

Tragediju je skrivio mladić (20) u 'nabrijanom' Mercedesu AMG
Tragediju je skrivio mladić (20) u 'nabrijanom' Mercedesu AMG

Mladi Kamenički je bivši savjetnik uprave radija Enter Zagreb. Također, on je predsjednik udruge 'Karlo Klaić' koja je povezana s auto-moto manifestacijom "Kec na desetku".

Enter Zagreb je u listopadu 2017. godine podržao auto-moto manifestaciju - 'Kec na desetku' koja je startala kolonom vozila kroz Medvednicu na kojoj je i službeno potpisana povelja o osnivanju udruge s ciljem senzibiliziranja mladih o savjesnom ponašanju u prometu te brzoj, ali prvenstveno - sigurnoj vožnji. Enter je na svojim stranicama naveo da je 'Kec na desetku' zapravo je auto-moto manifestacije koja u sebi sadrži sportsko edukativni karakter.

Kobna brzina: U stravičnom sudaru poginule su dvije žene
Kobna brzina: U stravičnom sudaru poginule su dvije žene

Cilj organizacije jest okupiti sve ljubitelje brzih i sportskih automobila te ih ujediniti. Ideja ove manifestacije proizašla je nažalost iz dramatičnog događaja koji je sa ovog svijeta odnio pokojnog Karla Klaića koji je bio veliki ljubitelj automobila, no život je izgubio u prometnoj nesreći 1. listopada 2016. godine. 

Inače u lipnju 2017. godine Kameničkog je primila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Primila ga je kao člana izaslanstva Koordinacije komercijalnih radijskih postaja pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

Kamenički je lakše ozlijeđen

Policija je u petak objavila izvješće o prometnoj nesreći u Ilici.

U četvrtak oko 21.15 sati, 20-godišnjak je vozio Mercedes zagrebačkih registracija Ilicom u smjeru zapada te je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i kod kućnog broja 422 naletio na rubni kamen. Zanio se, prešao je u suprotni smjer i naletio na betonski potporni zid, a prednjim dijelom vozila na Opel Astru zagrebačkih registracija koju je vozio muškarac D.B.A. (57).

Mercedes se nastavio kretati, naletio je na Renault Clio krapinskih registracija,  koji je vozio 25-godišnjak, a onda na Mercedes zagrebačkih registracija koji je vozila 43-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći je poginula suvozačice iz Mercedesa Laura S. (23) i suvozačica iz Opel Astre koja zasad nije identificirana. Teško je ozlijeđen 57-godišnji vozač Opel Astre koji se u bolnici bori za život, dok je 20-godišnji vozač Mercedesa lakše ozlijeđen. Iz Renaulta Clia lakše je ozlijeđena 24-godišnja putnica.     

Do 4.20 sati promet Ilicom u oba smjera od Roginine do Vrapčanske ulice je bio u prekidu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 553
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik